Дружина Тімура Мірошніченка розповіла, яку дитину шукає для другого всиновлення

Ведучий проєкту "ЖВЛ Представляє" Тімур Мірошніченко та його дружина Інна Мірошніченко планують всиновити старшу дівчинку.

Про це Інна повідомила на своїй сторінці в Instagram. Вона вже стала офіційно кандидатом на усиновлення, тому подружжя активно шукає дитину, яка стане частиною їхньої родини.

"Моя дитина – це дівчинка 8-10 років. У мене в висновку є ще нюанси по соціальній історії й особистим характеристикам майбутньої дитини. Тому пошуки ускладнюються. Але я знаю, що вона є. І чекає на нас", - написала Інна Мірошніченко.

Дружина Тімура Мірошніченка поділилася, що мріє удочерити старшу дівчинку, адже у таких дітей значно менше шансів знайти сім'ю.

"Я дуже хотіла старшу дитину. Дитину, яка через вік втрачає свій шанс потрапити в сім'ю", — пояснила вона.

Інна також зазначила, що порядок усиновлення дітей має відповідати їх віку, тобто Мірошніченки могли б взяти молодшу дитину. Проте, вони свідомо обирають старшу.

"Нова дитина має бути молодше молодшого в сім'ї в ідеалі. Є таке правило щонайменше в Києві серед тренерів школи усиновлювачів. Але я дуже хотіла старшу дитину. Дитину, яка через вік втрачає свій шанс потрапити в сім'ю", – розповіла Інна Мірошніченко.

Нагадаємо, що Тімур та Інна Мірошніченки вже є багатодітними батьками. Вони виховують доньку Мію та сина Марка, а також всиновленого хлопчика Марселя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

"Марсель готувався до цього дня", — Тімур Мірошниченко розповів кумедну історію про ранок із сином

Тімур Мірошниченко: про плани на день народження, секрети батьківства та роботу ведучого (ексклюзив)

Тімур Мірошниченко висловився про готовність йти на фронт

Більше новин