Дружина Тімура Мірошніченка розповіла, яку дитину шукає для другого всиновлення

Інна Мірошниченко розповіла, яку дівчинку планує удочерити
instagram/timur.miroshnychenko

Ведучий проєкту "ЖВЛ Представляє" Тімур Мірошніченко та його дружина Інна Мірошніченко планують всиновити старшу дівчинку.

Поділитися:

Про це Інна повідомила на своїй сторінці в Instagram. Вона вже стала офіційно кандидатом на усиновлення, тому подружжя активно шукає дитину, яка стане частиною їхньої родини.

"Моя дитина – це дівчинка 8-10 років. У мене в висновку є ще нюанси по соціальній історії й особистим характеристикам майбутньої дитини. Тому пошуки ускладнюються. Але я знаю, що вона є. І чекає на нас", - написала Інна Мірошніченко.

Інна Мірошниченко про всиновлення другої дитини

Дружина Тімура Мірошніченка поділилася, що мріє удочерити старшу дівчинку, адже у таких дітей значно менше шансів знайти сім'ю.

"Я дуже хотіла старшу дитину. Дитину, яка через вік втрачає свій шанс потрапити в сім'ю", — пояснила вона.

Інна також зазначила, що порядок усиновлення дітей має відповідати їх віку, тобто Мірошніченки могли б взяти молодшу дитину. Проте, вони свідомо обирають старшу.

"Нова дитина має бути молодше молодшого в сім'ї в ідеалі. Є таке правило щонайменше в Києві серед тренерів школи усиновлювачів. Але я дуже хотіла старшу дитину. Дитину, яка через вік втрачає свій шанс потрапити в сім'ю", – розповіла Інна Мірошніченко.

Інна Мірошниченко інстаграм

Нагадаємо, що Тімур та Інна Мірошніченки вже є багатодітними батьками. Вони виховують доньку Мію та сина Марка, а також всиновленого хлопчика Марселя.

Тімур та Інна Мірошниченки з дітьми

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

"Марсель готувався до цього дня", — Тімур Мірошниченко розповів кумедну історію про ранок із сином

Тімур Мірошниченко: про плани на день народження, секрети батьківства та роботу ведучого (ексклюзив)

Тімур Мірошниченко висловився про готовність йти на фронт

Новини по темі