Джамала вперше розповіла про свого коханого

Тренер проекту «Голос країни 7» зізналася Каті Осадчій, де вона познайомилася зі своїм хлопцем.

За словами Джамали, вони із Бекіром Сулеймановим зустрілися на кримськотатарській вечірці.

З Бекіром ми давно знайомі, а познайомилися на кримськотатарській вечірці. Ми просто танцювали, їли плов. Він мені сподобався одразу, - зізналася зірка.

Окрім того Джамала розповіла, чим займається її хлопець.

Він економіст, математик. Він дуже любить свою роботу. Хоча я спочатку дуже хвилювалась, що як це – музиканти з математикою не дуже можуть знайти щось спільне. Але зараз він дуже допомагає мені своїм математичним складом розуму зрозуміти, що коїться в музиці, - поділилася артистка.

Джамала зауважила, що саме Бекір змусив її взяти участь у Євробаченні 2016 і навіть для цього накреслив спеціальний графік

Я більше того скажу – саме він сприяв тому, щоб я взяла участь у Євробаченні 2016. Я сказала: "Ні, нізащо, ніколи". А він мені просто накреслив графік і показав плюси, мінуси. Все мені просто розклав. Я сказала: "Ну добре", - згадала артистка.

Співачка поділилася, що разом із коханим вже більше року, однак пропозицію поки не отримувала.

«Ми зустрічаємось, у нас дуже дружні стосунки з батьками. Я не хочу робити гучних заяв, але хочу сказати, що для мене ці стосунки дуже серйозні. Пропозицію я ще не отримувала, але такі серйозні розмови в нас бувають», - сказала Джамала.

Більше новин