Джамала з чоловіком демонструють ніжність на нових романтичних фото

Які ж вони милі!

Екс-тренерка «Голосу країни» та «Голосу. Діти», співачка Джамала окрім чуттєвих композицій зворушує й особистими світлинами. Днями у своєму Instagram вона опублікувала добірку романтичних фото з коханим Бекіром, який на вісім років молодший від неї. На знімках чоловік ніжно обіймає артистку, вони тримаються за руки та пронизують одне одного закоханими поглядами.

Цікаво, що перший крок до спілкування з майбутнім чоловіком зробила саме артистка, адже він захопив її одразу. Проте шлях до щасливого подружнього життя . Наразі Бекір – головна підтримка зірки. Джамала світиться від щастя та закликає всіх триматися разом, кохати одне одного та зігрівати теплом цієї холодної зими:

«Попереду ще декілька місяців зими й холодів, які потрібно пережити. Зараз потрібно все доробити, завершити справи на роботі, договорити, завезти, купити...  Важко з цим впоратися одному! Добре, що разом! Бажаю всім дружно пережити, допомогти, підставити плече, подати руку, поцілувати, обійняти, сказати вчасно потрібне слово. Тримаймося разом!»

Фото: Арсен Бахталієв

Нагадаємо, що нещодавно зірка  з чоловіком Бекіром та сином Еміром-Рахманом.

Читай інші новини про зірку:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Більше новин