Кейт Міддлтон і принц Вільям уперше прокоментували народження первістка Меган Маркл

Як Кейт Міддлтон і принц Вільям привітали Меган Маркл з народженням малюка
GettyImages

Герцоги Кембриджські з нетерпінням чекають на зустріч із племінником.

Поділитися:

Вчора в південно-східному Лондоні стартувала вітрильна регата Королівський кубок, яка відбудеться біля берегів острова Вайт. Оголосили про початок підготовки до змагання Кейт Міддлтон і її чоловік принц Вільям.

Під час урочистого заходу журналістам британського видання The Sun вдалося поспілкуватися з королівським подружжям та дізнатися, що герцоги думають про довгоочікуване поповнення в родині Меган Маркл і Гаррі.

Я в захваті від цих новин! Не можу дочекатися, коли нарешті побачу племінника.

Радий привітати свого брата в «спільноті недосипання», до якої потрапляєш після народження дитини», — з гумором прокоментував принц Вільям.     

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Струнка Кейт Міддлтон зачарувала романтичним образом (фото)

Герцогиня Кембриджська погодилася зі словами чоловіка та додала:

«Це дуже особливий час. Народження малюка співпало з періодом, на який припадають дні народження Луї та Шарлотти. Дуже чекаємо, коли Меган і Гаррі оберуть ім’я для сина».

Також варто окремо відзначити образ Кейт Міддлтон, в якому вона відвідала подію. Вбрання вийшло елегантним і доречним — смугастий чорно-білий джемпер в морському стилі та широкі чорні брюки з високою талією.

Нагадаємо, аутфіти для кожного офіційного виходу герцогині Кембриджської обирає її персональний стиліст Наташа Арчер. Нещодавно вона отримала нагороду з рук принца Вільяма. 

Більше про первістка Меган Маркл дізнаєтеся з відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон хоче ще одну дитину

Новини по темі