Експерт реаліті "Сім'я" розповів, як вийти заміж без кохання

Експерт реаліті "Сім'я" астролог Віктор Базилей запевнив, що немає жодного способу "притягнути до себе кохання", водночас створити хорошу родину можна і без нього.

Експерт реаліті "Сім'я" астролог Віктор Базилей запевнив, що немає жодного способу "притягнути до себе кохання", водночас створити хорошу родину можна і без нього. Про це він сказав під час онлайн-конференції на сайті 1+1.

"Одруження і кохання - різні речі, правда. Це питання до мене навіть як не до астролога, а як до звичайної людини, котра кохала, кохає і буде кохати, - відповів він на запитання глядачки. - Звичайно, любов не можна до себе "притягнути". Вона як метелик, якого ми хочемо спіймати, а він все одно тікає".

За словами Віктора Базилея, кохання - лише той момент, який зводить людей разом. А коли справа доходить до одруження, в силу вступають інші закони:

"Шлюб - це домовленість. Умовно, двоє людей домовляються: ти мені готуєш борщ, а я приношу тобі зарплату. Але це не кохання".

Експерт "Сім'ї" розповів, що в астрологічній карті є сектори, які відображують різні сфери життя людини - так званий дім родини, дім кар'єри, дім дітей і т. д.

"Так от сім'я, любов і шлюб - це зовсім різні сектори. Колись мені самому це здавалося парадоксом. А тепер я розумію, що в житті воно так і єДивіться, скільки у житті прикладів - сім'я класна, але без кохання, або штамп у паспорті є, а родини як такої немає. Рідко коли трапляється співпадіння по всім параметрам. Тому реально щасливими є одиниці людей".

"Ми завжди чимось жертвуємо, на жаль", - підсумував він.

Нагадаємо, за умовами реаліті "Сім'я" одружуються двоє незнайомців. Вони вперше бачать одне одного лише тоді, коли ставлять підпис у свідоцтві про шлюб. Після весілля молодята заселяються у будинок.

Протягом семи днів вони живуть під одним дахом, вирішують побутові проблеми та разом розпоряджаються сімейним бюджетом. Але найскладніше - притертися характерами.

Якщо хтось з учасників вирішує, що з нього досить експериментів, він викидає білий прапор. Тоді одруження анулюється.

Пари формує рада експертів - психолог Тіна Берадзе, астролог Віктор Базилей та Маргарита Січкар, авторка кількох книжок і консультант тренінгів для жінок.

Дивіться "Сім'ю" щовівторка о 22:20 на каналі 1+1 або онлайн на сайті 1plus1.ua.

Більше новин