Гороскоп на 2024 рік для Овна: що принесе рік Зеленого Дракона

Яким буде 2024 рік для Овнів?

Відома астрологиня Анжела Перл на своєму ютуб-каналі дала астрологічний прогноз на рік для Овнів. Що принесе рік Зеленого Дерев'яного Дракона?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, які матимуть нові можливості у грудні 2023

Юпітер, планета удачі, везіння, подарунків долі, до 26 травня перебуватиме в секторі грошей. Успішний період для інвестицій, дорогих покупок, реалізації бізнес-ідей. Можуть збільшитися доходи. Чекайте на подарунки долі.

Після 26 травня Юпітер увійде в ваш сектор комунікацій і знайомств до кінця року. Ваше коло спілкування може змінитися, можливо, внаслідок переходу на іншу роботу, переїзду, шлюбу. Знайомства принесуть нові можливості, розвиток. Вдалий період для налагодження корисних зв'язків.

З 18 по 21 квітня Юпітер з'єднається з Ураном, планетою свободи, сюрпризів і несподіванок. Зміна На вас чекають покращення в фінансовій сфері. Можливо, ви знайдете кращу роботу, додаткові засоби для заробітку або отримає виграш. Водночас не рекомендується вкладати гроші в те, в чому не впевнені. Взагалі в цей період вам посміхатиметься удача, з'явиться відчуття свободи.

Літні місяці Овни розвиватимуться у сферах комунікації, інформації. Нові знання можуть допомогти збільшити доходи. Вдалий час для втілення в реальність ваших бажань та мрій.

Плутон, планета трансформацій і великих змін, виходить з вашого 10 дому кар'єри 20-22 січня. Він до листопада буде на кордоні цих знаків, але все одно це рік виходу з сектора кар'єри. Ваша професійна діяльність або статус можуть змінитися. Восени Плутон входить в ваш 11 будинок на 20 років. Ваші плани на майбутнє, мрії та бажання будуть сильно трансформуватися. 

У 2024 році Сатурн, планета кар'єри та обов'язків, вимагатиме від Овнів вирішити справи минулого. Це може призвести до змін у кар'єрі, особистому житті, зовнішності. Багато представників знаку одружаться або зустрінуть когось.

Венера, планета любові та краси, буде перебувати в знаку Овна з 13 по 30 квітня. Цей період буде ідеальним для зустрічей, романів і шлюбів. Овни будуть випромінювати харизму і привабливість, що допоможе їм знайти свою половинку.

Як обрати мандарини до різдвяного та новорічного столу? Дивіться у "Сніданку з 1+1", що виходить з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube:

Loading...

Більше новин