Три знаки зодіаку, які матимуть нові можливості у грудні 2023

3 знаки зодіаку, які отримають нові можливості у грудні
Freepik

Які знак зодіаку зможуть розкрити свій потенціал у грудні 2023?

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл у своєму гороскопі на грудень розповіла про нові можливості для трьох знаків зодіаку. Хто зможе змінити життя у грудні 2023?

Які можливості будуть у Раків у грудні

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 9 домі здійснення мрій. Ви продовжите шлях до омріяної мети. Не упустіть нові можливості. Прийде очікувана відповідь. Юридичні справи стануть чіткішими. Будете багато навчатися. 12 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 6 домі роботи та здоров'я, тут же Марс. Можлива зміна роботи, отримаєте нову пропозицію. У вашому бізнесі з'явиться новий помічник. Марс подарує сміливість та бажання швидко розв'язувати проблеми, ризикувати. Сприятливий час для спорту та зміни режиму.

Повний гороскоп на грудень для Рака від Анжели Перл читайте за посиланням.

Які можливості будуть у Козорогів у грудні

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 3 домі спілкування. Ситуація із родичами чи навчанням вирішиться. Довгоочікувана зустріч нарешті відбудеться. Можлива коротка поїздка. Ваша мрія про транспорт здійсниться. 12 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 12 домі приватності, тут же Марс. Ви заглибитеся в себе, почнете психотерапію. Зануритеся у речі та факти минулого. Головне — змогти позбутися всього лишнього, аби звільнити місце для нової енергії. Поїдете за кордон в усамітнене місце. 

Повний гороскоп на грудень для Козорога від Анжели Перл читайте за посиланням.

Які можливості будуть у Риб у грудні

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 1 домі, знаці Риб. Ви точно усвідомите, чого хочете. Життєві негаразди стануть чіткішими, і ви будете бачити вихід з них. 12 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 10 домі кар'єри та досягнень, тут же Марс. Ви будете спрямовані на успіх. Відкриєте власний бізнес чи отримаєте нових клієнтів. Приймете серйозне рішення щодо роботи. Можлива зміна статусу: одруження, розлучення, народження дитини тощо.

Повний гороскоп на грудень для Риб від Анжели Перл читайте за посиланням.

На скільки зросли ціни перед новорічними святами? Дізналися у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

Новини по темі