Гороскоп на квітень 2022 для всіх знаків зодіаку: прогноз від астрологині, що передбачила війну

Цей гороскоп на місяць квітень за всіма знаками зодіаку розповість, що на вас чекає у квітні 2022.

Анжела Перл — австралійський астролог українського походження, стала відома багатьом українцям після астрологічного прогнозу щодо того, коли завершиться війна, яку вже відкрито розпочала росія 24 лютого. Напередодні повномасштабних військових дій Анжела передбачала війну. Ми подивилися гороскоп для всіх знаків зодіаку на квітень, які склала Анжела і коротко законспектували. 

Отже, гороскоп на квітень 2022 для всіх знаків зодіаку розповість, чого чекати від другого місяця весни. 

Гороскоп на квітень 2022: Овен

У квітні астролог обіцяє Овнам великі зміни: можливий переїзд, зміна стосунків, статусу, зовнішності. Найбільше нове віяння відчують Овни, які народилися з 30 березня по 2-3 квітня. Складний день – 5 квітня, можливі конфлікти, травми. З 9 по 12 квітня буде відчуття пійдйому та ентузіазм в справах. 12 квітня – новини щодо фінансів, а 21-го очікуйте на прибуток, виплату або ж подарунок. 16 квітня – переїзди або позбавлення чогось, стосунки будуть змінюватися за два тижні ДО та за два тижні ПІСЛЯ. Після 29 квітня на півроку загальмуються процеси пов’язані з роботою чи кар'єрою.

Гороскоп на квітень 2022: Тілець

Астролог передбачає для Тільців дуже активний квітень, проте під кінець місяця радить не поспішати з рішеннями. Також у квітні обіцяє несподівану можливість для реалізації своєї мрії. Зміни особливо торкнуться Тільців, які народилися з 3 по 5 травня: попри те, що нічого нового не планувалося, будуть або переїзди, або розлучення, або ж звільнення. 12 квітня буде несподівана звістка (дзвінок або ж розмова). Після 15 квітня можливі негаразди (проблеми з машиною, вимушений переїзд, негатив у стосунках з родичами). Після 21 квітня Сонце входить в знак Тельця – з’явиться більше енергії. З 29 квітня на півроку будуть питання про справи у міжнародних напрямках. З 30 Тільцям будуть новини про заробіток, перспективні ідеї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2022 рік для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на квітень 2022: Близнюки

Для Близнюків квітень стане місяцем колективу однодумців. 5 квітня – день труднощів та травм, складнощі з перездом та квитки. Астролог радить перенести важливі справи з періоду 3-7 квітня. 6 квітня – просування в кар'єрі, похвала та заохочення. 12 квітня – інформація з минулого, пошук документів.18 квітня – переїзд, одужання. 15-16 – проблеми з клієнтами, керівництвом та фінансами. Певна кульмінація або ж завершення, можливо стане відомою якась таємниця або ж звістка про вагітність. 21 квітня – час прощатися з минулим, пауза. 30 квітня – друге дихання, ініціативи, ідеї, переговори, нові стосунки. Може бути подія, що дуже вразить і все змінить.  

Гороскоп на квітень 2022: Рак

Астролог радить Ракам вирішити ключові питання до 30 квітня , щоб потім до 16 травня не приймати важливх рішень. На початку місяця у Раків, народженим з 1 по 7 липня, буде період досягнень і статусу. 5 квітня – день напруги, перешкод. За декілька днів ДО та Пісня будьте обережні. 6 квітня – успіх у всіх питаннях з міжнародного спектру, судових рішеннях. З 9 по 12 квітня  – хороший період для реалізації бажаного, нові друзі. З 15 квітня починається непростий період до 9 січня 2023 року (негатив пов’язаний із партнерськими стосунками). 16-21 квітня – питання будинку, дому чи Батьківщини, питання громадянства, нова команда або ж новий бізнес. 29 квітня – прояв з минулого, можливо, відновиться попередня домовленість, контракт. Це особливо стосується Раків, народжених 21 липня. 30 квітня у день сонячного затемнення астролог обіцяє Ракам примєні сюрпризи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання та сімейних стосунків на 2022 рік: що чекає на кожен знак зодіаку

Гороскоп на квітень 2022: Лев

Астролог радить Левам приділити суттєву увагу здоров’ю, а також обіцяє активний період – нові знайомства з представниками іншої національності, переїзд чи нове громадянство, оформлення юридичних документів. 5 квітня – складний травматичний день для Левів, що народилися з 12 серпня по 18 серпня. 6 квітня – хороший день для фінансів, можливий прибуток. 18 квітня – прогнозована несподівана пропозиція по роботі. 16 квітня в день Повні стане активною тема родичів (сестра або брат), може знадобитися допомога, зміна техніки (мобільний або комп'ютер), невелика поїздка. З 21-го квітня гороскоп обіцяє Левам нових клієнтів та просування в кар'єрі. З 29 квітня варто пильно придивитися до свого самопочуття, бо наявні проблеми можуть розтягнутися на шість місяців.

Гороскоп на квітень 2022: Діва

Астролог обіцяє фінансовий місяць – увагу буде на виплати, кредити, нова робота, нові податки або ж зміни щодо накопичування. 5 квітня – травматичний конфліктний день, можливі проблеми зі здоров’ям до 7 квітня, а також побутові проблеми. 6-12 квітня – період сприятливий для нових стосунків, шлюбу та вагітності. Также в цей період реалізуються всі мрії щодо стосунків. Ви будете допомагати активно і отримаєте велику вдячність у відповідь. З 12 квітня – міжнародні контакти, документи, переїзди. З 16 квітня – сприятливий період для куплі-продажі. Важливий період для бюджету, зарплати. Можливо, ви завершите якусь роботу та звільнитеся. 21 квітня – знову тема поїздок, дуже сприятливих, приємні новини здалеку. 29 квітня до 8 жовтня – творчі прояви в періоді очікування. Всі креативні ініціативи загальмуються. Всі плани щодо дітей та бізнесу зміняться. Відносини на новий рівень не перейдуть. 30 квітня – переїзд, зміна громадянства, можливо, нове навчання або нові особисті документи.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологічний прогноз на 2022 рік для всіх знаків зодіаку від ведичного астролога: на кого чекає несподіваний прибуток, а на кого – весілля

Гороскоп на квітень 2022: Терези

2-7 квітня – напружена ситуація з дітьми, неможливість поїхати у відпустку, негаразди у творчості або напруга у любовних стосунках, можливі несподіване викриття таємниці. З 6 квітня в бізнесі очікується домовленість та прибуток. 9-12 квітня буде більше роботи, можливі туманні обіцянки. Бізнесмени можуть розширяти свою справу. Зверніть увагу на психологічне здоров’я. 12 квітня – новина щодо грошових надходжень від держави, страхових і т.д. З 15 квітня розпочнуться випробування в кар’єрі, спірні ситуації, зміна керівництва, яке вам буде недовподоби, зміна режиму роботи і вимушена необхідність триматися за робоче місце. 16 квітня потрібно буде вирішувати робочі проблеми, і багато речей стануть на свої місця, ви заявите про себе. Особливо це стосується Терезів народжених 19-21 жовтня. Можливі кардинальні рішення в стосунках: або шлюб, або розлучення. 21 квітня – зміни, пов’язані з фінансами. До 16 травня не варто приймати серйозних рішень. З 29 квітня можливий від’їзд на півроку до жовтня або ж переїзд назавжди, міграція. Найбільше відчують народжені з 20 по 23 жовтня. Також можливі великі зміни, пов’язані з батьками.

Гороскоп на квітень 2022: Скорпіон

Початок місяця буде активним в робочому плані: з’явиться або нова колега, або нововведення, або зміна графіку чи режиму. Можливе нове вирішення ситуації зі здоров’ям: або нові препарати, або новий лікар. Місяць обіцяє зміни у стосунках: або розлучення, або розлука на певний період. В квітні будуть сюрпризи в партнерських стосунках – неочікувана інформація. Найсильніше це відчують ті, що народжені 5-7 листопада. 5 квітня – можливі побутові травми, конфлікт з мамою, а також проблеми з нерухомістю і бажання поїхати, яке буде неможливо реалізувати. Це все триватиме перший тиждень місяця і особливо це відчують народжені 14-16 листопада. Після 6 квітня очікуйте грошові надходження, радісні новини про дітей, час романтики та творчості. Це буде тривати до 12 квітня. Всі новини отримані 12 квітня, натякнуть на події під кінець місяця. Все, що стосується постачання, міжнародних контактів, документів, публікацій, навчання та судів буде складним після 15 квітня. Цей період буде тотожний подіям з 10 червня 2013 року по 4 березня 2014. Після 16 квітня стане все ясно щодо міграції. З 29 квітня всі плани будуть загальмовані до 8 жовтня (все, що стосується сімейних справ, автотранспорту, документів, поїздок та переїзду). Скорпіони, народжені з 1 по 6 листопада дуже відчують сонячне затемнення 30 квітня: нові стосунки, договори та домовленості. Не ухвалюйте ніяких рішень до 16 травня, бо вони будуть надто емоційні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Великдень 2022: дата, традиції і прикмети

Гороскоп на квітень 2022: Стрілець

Творчість, бізнес будуть розвиватися в квітні. Якщо плануєте вагітність, то на початку квітня дуже сприятливий період. Та хороший етап для переродження бізнесу. 5 квітня – обмежити поїздки та оформлення документів. Можливий негатив у стосунках з родичами. 6 квітня – сприятливі всі покупки для дому. 9-12 квітня – збільшення житлової площі, можливий переїзд, здійснення мрії. Проте водночас можуть бути побутові проблеми, пов’язані з підтопленням. Це особливо відчуються Стрільці народжені з 16 по 21 грудня. 16 квітня – ви будете вимушені діяти фізично на місці проживання. Кінець місяця – все, що стосується виплати кредитів, податків… Буде певне роздратування та страхи через складність та невизначеність ситуації, проблеми зі спадком, доведеться боротися. Згадайте все, що було з червня 2013 по березень 2014 – ситуація повториться.  21 квітня – хороший період по самопочуттю та по робочим пропозиціям. Можливо, новий проект або нове замовлення. 30 квітня – новий період нової співпраці, нова посада, нові клієнти, зміни в роботі. До 16 травня не приймайте важливих рішень, перенесті планові хірургічні втручання.  Астролог зазначає невідворотність змін до жовтня: ви будете вимушені щось змінити, перекваліфікуватися чи переналаштувати бізнес. 

Гороскоп на квітень 2022: Козеріг

Астролог прогнозує Козерогам на початок місяця переїзд на нове місце проживання, питання, які пов’язані з нерухомістю та родичами. 5 квітня – загрозливий день для здоров’я. 6 квітня – фінансова допомога або подарок. Приємні знайомства. Зустріч з родичами по жіночій лінії.
9-12 квітня – хороший період для творчості, для однодумців, для нових родичів або ж поповнення в родині. Може бути також переїзд в інше місто або країну. З 12 квітня новини, знайомства та приємні зустрічі.15 квітня – неоднозначний період на 9 місяців, що супроводжуватиметься прощанням зі старими партнерами. Схожий період був з червня 2013 по березень 2014. 16 квітня – період активних дій, ви будете приступати до того, що давно планували. Буде зрозуміло щодо вашого статусу та кар’єри. 21 квітня – козерогів, народжених 17-19 січня, чекає велика трансформація, випробування, можливі хвороби та фінансові проблеми. 30 квітня – творчі успіхи, незапланована вагітність або новини від дітей, кохання для вільних Козерогів. До 16 травня важливо не приймати важливі рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихідні у квітні 2022 Україна: неробочі та скорочені дні, церковні свята

Гороскоп на квітень 2022: Водолій

Початок місяця буде пов'язаний з технікою та навчанням, також можливі нові знайомства, оформлення нових документів. 2-8 квітня – конфліктні ситуації в стосунках, травмонебезпечні дні, бережіть голову. Особливо стосується Водоліїв народжених 9-15 лютого. Перший тиждень вдасться всі спірні ситуації злагодити. З 9 по 12 квітня очікуйте на матеріальне поповнення, можливо, подарунок або допомога.
12 квітня – очікуйте на новини щодо Батьківщини, родини, можливо, листи або гості. Або позаплановий від’їзд. Події цього дня будуть символічні щодо того, як завершиться місяць. Після 15 квітня буде незадоволення роботою, кар’єрною ситуацією або ж керівництвом чи підлеглими. Доведеться взяти на себе або ж прийняти нові зобов’язання, які будуть викликати негативні реакції. Дуже важливо стримувати негатив, інакше ситуація погіршиться. З 16 квітня буде вирішення фінансових питань, а також пов’язаних питань із закордонними контактами (допомога, паспорти, міграція). З 21 квітня з’явиться більше енергії та інформації щодо місця проживання. Будуть певні питання, вирішення яких затягнеться до жовтня. 30 квітня ваші плани зміняться, можливо, ви несподівано переїдете. Найбільше стосується народжених 31 січня-1 лютого. До 16 травня не можна приймати серйозних рішень, інакше це рішення зацементує стан справ надовго.

Гороскоп на квітень 2022: Риби

Початок місяця обіцяє новий дохід, матеріальний подарунок, покупку чи підтримку. Можлива нова робота або ж нова енергія, яка дасть ентузіазм у всіх справах. 5 квітня – конфліктні ситуації, з 2 по 8 квітня напружені дні. Не тримайтеся за те, що відходить. Відмовтеся від непотрібного. Ви пройдете ці випробування, з перешкодами, але вдасться. Можливе хірургічне втручання. 6 квітня – позитивний період, радісні новини. 9-12 квітня – магічний період реалізації, сприятливий період для стосунків у шлюбі, для нових романтичних знайомств, для планування вагітності. Обережно з алкоголем. Найбільше відчуються вплив цього періоду Риби, народжені 13-15 березня. Зорі також обіцяють подарунки та популярність. Ви проявите себе як оратор, як благодійник, як лідер, який співчуває та допомагає. Після 12 квітня поїздка та оформлення документів. 15 квітня починається період на 9 місяців, протягом якого варто стримувати негатив, для творчих людей та працюючих в рекламному бізнесі цей період позитивний. 16 квітня – суперечки з партнерами, фінансові ситуації (кредитні карти, банкіські гроші), новини про податки, держпідтримку, спадок. 21 квітня – новини пов'язані з родичами. 29 квітня – щось вийде з вашого життя на півроку (друзі, колеги, однодумці), зміниться робота або стане на паузу. 30 квітня – переїзд або розставання з родичами, міжнародні справи. 

Більше новин