Астрологічний прогноз на 2022 рік для всіх знаків зодіаку від ведичного астролога: на кого чекає несподіваний прибуток, а на кого – весілля

2022 рік буде для багатьох періодом професійного розвитку і успіхів у особистому житті. Та для цього треба не боятися проявляти ініціативу. Прогноз для кожного знаку зодіаку надав астролог Ігор Нехаєв.

Поділитися:

Астролог Ігор Нехаєв у шоу «Сніданок. Вихідний» розповів про те, чого чекати у 2022 році представникам кожного знаку зодіаку. Він наголошує:

«2022 рік можна умовно поділити на 2 частини: з початку року до середини квітня і з середини квітня до кінця року. Перша частина для представників більшості знаків зодіаку буде доволі складною, а ось з квітня планети на небосхилі будуть займати більш сприятливе положення, і ми відчуємо розвиток у всіх сферах життя».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2022 рік для всіх знаків зодіаку: кого очікує легкий рік, а кого — неймовірні повороти у житті?

Свій астрологічний прогноз 2022 Ігор Нехаєв також надав з поділом на 2 частини року:

►1 – з початку року до середини квітня;

►2 – з середини квітня до кінця року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання та сімейних стосунків на 2022 рік: що чекає на кожен знак зодіаку

Астрологічний прогноз 2022 для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 2022 рік: Овен

1 частина року: очікується прибуток від капіталовкладень, можуть з’явитися впливові друзі та партнери з-за кордону.

2 частина року: це етап набуття нового духовного досвіду; ймовірні трати, можливий переїзд до іншої країни.

Гороскоп на 2022 рік: Тілець

1 частина року: ймовірні нові контакти, складності у професійній діяльності, таємні вороги, варто остерігатися шахраїв.

2 частина року: Тільці відчують підтримку родичів, у них будуть раптові прибутки, успіх у кар’єрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Східний гороскоп на 2022 рік: що чекає на кожен знак китайського календаря

Гороскоп на 2022 рік: Близнюки

1 частина року: буде удача в далеких мандрівках, збільшення амбіцій, нові проєкти, може з’явитися інтерес до філософії.

2 частина року: Близнюки розкриють свої таланти, зможуть насолодитися успіхом у кар'єрі, на них чекає прибуток, зростання репутації, нові перспективи та нові цілі. Варто берегти здоров'я.

Гороскоп на 2022 рік: Рак

1 частина року: успіх у партнерських та дружніх комунікаціях, можливі фінансові кризи, варто звернути увагу на здоров’я дітей.

2 частина року: перспективи у кар'єрі, фінансове зростання, можлива зміна діяльності, робота за кордоном та в сфері інновацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп грошей та кар'єри на 2022 рік для всіх знаків зодіаку: на кого чекає збільшення доходів, а кому доведеться змінити роботу

Гороскоп на 2022 рік: Лев

1 частина року: гармонія у партнерських та сімейних відносинах, можливе весілля, успіх у комерційній діяльності. Головне завдання для Левів в цей період – розвивати інтуїцію.

2 частина року: варто бути обережними у витратах, звернути увагу на здоров'я дітей. На Левів очікує отримання прибутку та успіх у подоланні перешкод, у судових процесах.

Гороскоп на 2022 рік: Діва

1 частина року: успіх у служінні людям, варто остерігатися боргів та фінансових махінацій. Виявляйте витримку в питаннях зачаття і народження дітей, підходьте до цього питання максимально відповідально.

2 частина року: на Дів чекають нові зв'язки, бізнес-партнерство, успіхи у заняттях аналітикою, інвестиціями, страхування. Варто більше проводити час із сім'єю, близькими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на січень 2022: що чекає на кожен знак зодіаку в першому місяці нового року?

Гороскоп на 2022 рік: Терези

1 частина року: період успішних капіталовкладень, можлива зміна місця проживання, буде більше продуктивного спілкування із впливовими людьми. Період романтики та інтерес до дітонародження.

2 частина року: інтерес до освіти, творчості та духовних практик. Терезам варто звернути увагу на здоров'я: особливо на печінку, органи травлення.

Гороскоп на 2022 рік: Скорпіон

1 частина року: можливе придбання рухомого та нерухомого майна, зміна кола спілкування, отримання нових знань. Варто працювати над внутрішнім емоційним станом.

2 частина року: успіх у плануванні дітей та інвестиціях. Дуже ймовірний прибуток та зростання слави. Скорпіонам варто звернути увагу на стосунки з матір'ю та її здоров'я. І займатися духовними практиками, це принесе внутрішню гармонію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2022 якої тварини: колір 2022 року, у чому зустрічати свято

Гороскоп на 2022 рік: Стрілець

1 частина року: необхідно звернути увагу на фінанси, професійна діяльність може «стати на паузу». Варто звернути увагу на здоров'я, є шанси розкрити нові таланти та здібності. Бажано налагодити стосунки з родичами, братами та сестрами.

2 частина року: з’являть нові можливості, інтереси, ентузіазм та сила волі. Ймовірна купівля нерухомості, зміна житла. Можливі доленосна зустріч, планування дітей.

Гороскоп на 2022 рік: Козеріг

1 частина року: розширення фінансових можливостей. Варто активізувати свої викладацькі та ораторські здібності. Бережіть здоров'я: зверніть увагу на підшлункову залозу, підкоригуйте харчування.

2 частина року: можливі приємні сюрпризи, виграші, з'явиться можливість зайняти керівну посаду, але для цього треба боротися зі своєю нерішучістю та депресивністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно прикрасити ялинку за астрологією: під яким числом пройде Новий рік 2022 (коментує астролог)

Гороскоп на 2022 рік: Водолій

1 частина року: сприятливий період для подорожей, зміни місця проживання, роботи. Може чекати матеріальний успіх від бізнесу за кордоном. Варто звернути увагу на роботу органів шлунково-кишкового тракту.

2 частина року: ймовірні серйозні зміни в кар'єрі, отримання доходів, набуття популярності. Прекрасний час для створення любовного союзу та весілля.

Гороскоп на 2022 рік: Риби

1 частина року: буде успішною робота з іноземними інвесторами. На Риб чекає вивчення іноземних мов, можливе збільшення матеріальних витрат. Варто звернути увагу на здоров'я: своє та своїх дітей.

2 частина року: Юпітер, який відповідає за матеріальне благополуччя, перейде в знак Риби. Тож на представників цього знаку чекає несподіваний прибуток, заохочення, фінансові вигоди, подарунки, нові можливості, пригоди та духовні відкриття.