Гороскоп на жовтень 2023 для Терезів від Анжели Перл

Гороскоп для Терезів на жовтень від відомої астролога Анжели Перл.

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Терези у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

6 жовтня Меркурій входить у ваш знак. Меркурій весь місяць буде у вашому 1 будинку, у Терезах - на вас чекає багато комунікації, дзвінки, листування.
10 жовтня Плутон у 4 будинку, питання нерухомості, місця проживання, ремонт, зміни в сім'ї, батьки, ваш рід. Всі ці сфери чекають на трансформацію, зміни. Плутон був ретроградним з травня, і він відпускає ситуації і дає їм нарешті зважитися.

10 жовтня Венера входить у 12 будинок - закритий, приватний будинок. Це те, що приховано. Можливе кохання на відстані, дистанційна робота, таємні відносини, благодійність. Добре заглиблюватися в езотерику, самопізнання. духовний ріст.

13 жовтня Марс входить у 2 будинок грошей. Цей сектор дуже сильно програватиметься у жовтні. І ви стаєте сміливішими, почнете займатися спортом і упорядковувати тіло. Можливо, ви багато говоритимете або вчитиметеся співу.

14 жовтня - Сонячне затемнення у Терезах у вашому 1 будинку, керованому Венерою. Ви відчуєте його набагато раніше і відчуватимете досить довгий час. Це про кохання, гармонію, задоволення і щось нове. Можлива вагітність, шлюб. Новий цикл життя.

15-18 жовтня Місяць у 2 будинку - це ваші гроші (доходи та витрати).

23 жовтня Меркурій входить у 2 будинок, сектор грошей. Можна вже підписувати документи, угоди, влаштовувати зустрічі. Добре працювати із клієнтами, писати, генерувати ідеї. Тема доходів, фінансів та грошей.

24 жовтня Сонце у 2 будинку - прибуток, гроші. Гроші точно прийдуть до вас у жовтні. Сонце підвищить на посаді, у статусі, можливе підвищення зарплати. У вас з'явиться енергія робити щось.

28 жовтня Місячне затемнення в 8 будинку: це чужі або загальні гроші. Ви можете отримати спадщину, виплати, інвестиції. У вас виникнуть питання, пов'язані зі сферою краси і грошей. Затемнення може висвітлити питання грошей, кредитів. Ви можете поділити майно. Можливо повернення податків.

Юпітер та Уран у вас у 8 будинку. Вони йдуть у зворотному напрямку і торкнуться питань, які у вас вже виникали. У вас є шанс покращити цю сферу.

Більше новин