Кипріяна та Юстини: про що просять святих (сильна молитва)

В день Кипріяна та Юстини прийнято молитися про заступництво.

Щороку 15 жовтня православна церква вшановує пам'ять святого Кипріяна та мучениці Юстини. У цей день прийнято відвідувати церкву та молитися святим. Вважається, що всі прохання будуть почуті Богом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Церковний календар на жовтень 2022: найважливіші свята та дати

Кипріяна та Юстини: про що моляться віряни

У святого Кипріяна та мучениці Юстини просять про посередництво, щоб отримати від Господа захист та позбавлення від чар та злих духів. Найчастіше віряни моляться, щоб позбутися від хвороб, які з'явилися в результаті наведеної порчі або інших ритуалів, щоб захистити дитину, родину, будинок, а також для зцілення від чаклунства.

Молитва про захист до Кипріяна та Юстини

О, священномученику Кіпріан і мучениця Юстина! Почуйте зойку смиренного. Бо коли своє житіє за Христа ви віддали, але духом від нас не відступаєте, повсякчас по заповідей Господніх нас научающе і хрест свій терпляче несучи, нам пособствующе. Ви сміливість перед Христом Богом і Пречистої Його Матері здобули. Тому і нині просимо в молитві про заступництво нас недостойних (імена). Будемо під вашим покровительством міцні, збережені та захищені від бісів, волхвів і від людей злих, прославляючи Святу Трійцю, Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Кипріян і Юстина: молитва від чародійства

Св. великомучеників Кипріян і Юстина, слухаючи словами моління неугодного раба Божого (ім’я) почуйте мене. Благаю я про одне — захисти та вбережи мене від чаклунства наведеного та порчі чорної, від ока темного і людини лихого. Від лихого захистіть, зніміть всі темне, так згладжені, зіпсованого і наведене – моліть ти Всевишнього Бога про мене, допоможіть знайти його світле порятунок і благу допомогу. Так бути вам заступниками світлими від біса і людини, та поблагословіте Свят Трійцю.

Охоронна молитва до Кипріана для всієї родини

О, святий угоднику Божий, священномученику Кіпріане, скорий помічнику і молитвенику за всіх, хто до тебе звертається! Прийми від нас, недостойних, похвали ці; виблагай у Господа Бога для нас у немочах — зміцнення, в скорботах — утіху і всім усе корисне для життя цього. Піднеси до Господа твою благу і сильну молитву, щоб охороняв і зберігав нас від гріхопадінь, а тим, які впали у гріх, дарує істинне покаяння і збереже всіх нас від полону диявольського і від усякого дійства злих духів та приборкає тих, які кривдять нас. Будь нам поборником могутнім від усіх ворогів видимих і невидимих. Подай нам терпіння, а в час кончини нашої вияви нам заступництво від мучителів на митарствах, щоб під твоїм проводом досягли ми Ерусалима Вишнього і удостоїлися в Царстві Небесному зі всіма святими славити і оспівувати пресвяте ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа навіки-віків. Амінь.

Більше новин