Справжня любовна лірика: співачка KOLA представила кліп на нову пісню Титанік

Українська співачка KOLA представила кліп на свою нову пісню Титанік, присвячену коханню, здатному тримати на плаву навіть під час шторму.

Як зізнається артистка, пісня Титанік, яка розповідає про те, як кохання допомагає не втратити себе в складних життєвих ситуаціях, стала однією з її улюблених композицій на сьогоднішній день.

«Це моя улюблена пісня зараз, бо вона переносить мене в інший світ, вона дозволяє відчути себе по-новому та просто отримати насолоду під час прослуховування, в ній є якась велична сила!», - коментує нову музичну роботу співачка.

KOLA також поділилася, що продовжує експериментувати зі звучанням і текстами пісень, але залишається вірною любовній ліриці.

«Я завжди намагаюсь експериментувати зі звучанням і текстами, шукати нові підходи, щоб передати свої емоції. Але мені здається, що після всіх цих пошуків слухачі, як і я, скучили за справжньою любовною лірикою. Тому я щиро сподіваюся, що пісня Титанік стане такою ж близькою і важливою для них, як і для мене», - поділилася співачка.

Loading...

KOLA зазначила, що почути нову пісню наживо можна буде на її концерті в Палаці Спорту, що відбудеться в її день народження – 19 жовтня. На своїй сторінці в Instagram співачка закликала не дарувати їй квіти на день народження, а зробити донат для українських захисників і захисниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: KOLA зворушила до сліз ведучу Пісні мого життя історією про бабусю

Більше новин