KOLA зворушила до сліз ведучу "Пісні мого життя" історією про бабусю

Пісня мого життя
Щонеділі
"Пісня мого життя": Катерина Осадча не змогла стримати сліз під час історії KOLA

Катя Осадча розплакалася через зворушливу історію KOLA про бабусю у "Пісні мого життя"

Поділитися:

В неділю на телеканалі “1+1 Україна” показали шостий випуск проєкту Пісня мого життя” із ведучою Катериною Осадчою. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Серед присутніх гостей була українська співачка, учасниця "Голосу країни" KOLA.

KOLA загадала композицію Тараса Петриненка "Україна". За цією піснею крилася зворушлива історія про рідну бабусю артистки. 

"Вперше я почула цю пісню по радіо, коли мені було десь 6-7 років. Це було близько десятої ранку у моєї бабусі в хаті. Я знала, що вона вже пішла поратися. Від неї лунала якась така енергія. Саме тоді я зрозуміла, наскільки сильно музика може викликати відчуття. Вона мене підняла з ліжка. Я стала біля підвіконня і побачила малину в садку, полуницю, аґрус, гусей. Завдяки цій пісні в моєму серці залишився величезний спогад про бабусю, її хату, якої, на жаль, вже немає. Я дуже шкодую, що, коли була підлітком, перестала спілкуватися з бабусею. Мені здавалося, що це неважливо, я маю інші справи. Тільки зараз я відчуваю, наскільки мені не вистачає бабусі. Коли я виросла, і її не стало, я дуже хотіла зробити щось таке, щоб вона почула. Вирішила я написати пісню-присвяту "Ба". Це була наша перша робота з Іваном Клименком. Я дуже вірю, що вона почула цю пісню. Якщо ваші дідусі та бабусі ще живі, будь ласка, приділяйте їм більше уваги. Вони цього вартують. Ці люди дуже цінні в нашому житті", — зі сльозами на очах поділилася співачка.

KOLA

Історія KOLA розчулила присутніх. Ведуча проєкту Катерина Осадча не змогла стримати сліз:

"В мене, на щастя, ще жива моя бабуся. Але я щоразу думаю про те, як важливо не забувати дзвонити".

Дивіться проєкт "Пісня мого життя" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

“Через біль в людині відкривається те, що так довго було приховане”: KOLA за лаштунками проєкту “Пісня мого життя” про нові меседжі творчості та роль музики в сучасній Україні (ексклюзив)

Катерина Осадча розкрила секрети стрункої фігури після трьох пологів

“Це мене зламало всередині, адже я не знала, як вилікувати розбите серце”: телеведуча Валентина Хамайко у проєкті “Пісня мого життя” на “1+1 Україна” розповіла про втрату зведеного сина

Євген Таллер у проєкті “Пісня мого життя” розповів, як Скрябін дав йому найціннішу пораду — щодня дзвонити мамі

Новини по темі