Справжня любовна лірика: співачка KOLA представила кліп на нову пісню Титанік

KOLA представила кліп на нову пісню Титанік - дивитись відео

Українська співачка KOLA представила кліп на свою нову пісню Титанік, присвячену коханню, здатному тримати на плаву навіть під час шторму.

Поділитися:

Як зізнається артистка, пісня Титанік, яка розповідає про те, як кохання допомагає не втратити себе в складних життєвих ситуаціях, стала однією з її улюблених композицій на сьогоднішній день.

«Це моя улюблена пісня зараз, бо вона переносить мене в інший світ, вона дозволяє відчути себе по-новому та просто отримати насолоду під час прослуховування, в ній є якась велична сила!», - коментує нову музичну роботу співачка.

KOLA також поділилася, що продовжує експериментувати зі звучанням і текстами пісень, але залишається вірною любовній ліриці.

«Я завжди намагаюсь експериментувати зі звучанням і текстами, шукати нові підходи, щоб передати свої емоції. Але мені здається, що після всіх цих пошуків слухачі, як і я, скучили за справжньою любовною лірикою. Тому я щиро сподіваюся, що пісня Титанік стане такою ж близькою і важливою для них, як і для мене», - поділилася співачка.

KOLA зазначила, що почути нову пісню наживо можна буде на її концерті в Палаці Спорту, що відбудеться в її день народження – 19 жовтня. На своїй сторінці в Instagram співачка закликала не дарувати їй квіти на день народження, а зробити донат для українських захисників і захисниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: KOLA зворушила до сліз ведучу Пісні мого життя історією про бабусю

Новини по темі