Якщо ви дотримуєтесь низькокалорійної дієти, то можете спробувати повечеряти легким салатом з пекінської капусти. Він втамує ваш голод і зовсім не відкладеться на талії у вигляді зайвих сантиметрів.
Зазначимо, що капусту для такого салату краще вибирати з біло-жовтим листям, вона більш стигла і соковита.
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ЛЕКОГО САЛАТУ З ПЕКІНСЬКОЇ КАПУСТИ:
Пекінська капуста – 1 шт.
Кукурудза консервована – 400 г
Морква – 1 шт.
Зелена цибуля – 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Лимонний сік – 2 ч. л.
Рослинна олія – 4 ст. л.
Цукор – 1 ч. л.
Сіль - за смаком
ЯК ГОТУВАТИ ЛЕГКИЙ САЛАТ З ПЕКІНСЬКОЇ КАПУСТИ:
1. Капусту промити, розрізати вздовж на дві половини і нашаткувати.
2. Моркву натерти на великій тертушці. Дрібно порізати зелену цибулю
3. У миску скласти капусту, трохи зім’яти руками. Додати зелень і кукурудзу.
4. Приготувати заправку: подрібнити часник, додати трохи солі, цукор, сік лимона та олію, дуже добре перемішати.
5. Заправляти безпосередньо перед подачею. Смачного!
Такий салат не можна зберігати, оскільки він осяде, пустить воду і матиме непривабливий вигляд. Якщо вам потрібно приготувати його заздалегідь, то наріжте усі інгредієнти, накрийте плівкою і відправте у холодильник.
Перед вживанням заправляйте та подавайте на стіл.