Легкий салат з пекінської капусти: Рецепт

Актуально для тих, хто хоче скинути зайві кілограми.

Якщо ви дотримуєтесь низькокалорійної дієти, то можете спробувати повечеряти легким салатом з пекінської капусти. Він втамує ваш голод і зовсім не відкладеться на талії у вигляді зайвих сантиметрів.

Зазначимо, що капусту для такого салату краще вибирати з біло-жовтим листям, вона більш стигла і соковита.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ЛЕКОГО САЛАТУ З ПЕКІНСЬКОЇ КАПУСТИ:

Пекінська капуста – 1 шт.

Кукурудза консервована – 400 г

Морква – 1 шт.

Зелена цибуля – 1 шт.

Часник – 1 зубчик

Лимонний сік – 2 ч. л.

Рослинна олія – 4 ст. л.

Цукор – 1 ч. л.

Сіль - за смаком

ЯК ГОТУВАТИ ЛЕГКИЙ САЛАТ З ПЕКІНСЬКОЇ КАПУСТИ:

1. Капусту промити, розрізати вздовж на дві половини і нашаткувати.

2. Моркву натерти на великій тертушці. Дрібно порізати зелену цибулю

3. У миску скласти капусту, трохи зім’яти руками. Додати зелень і кукурудзу.

4. Приготувати заправку: подрібнити часник, додати трохи солі, цукор, сік лимона та олію, дуже добре перемішати.

5. Заправляти безпосередньо перед подачею. Смачного!

Такий салат не можна зберігати, оскільки він осяде, пустить воду і матиме непривабливий вигляд. Якщо вам потрібно приготувати його заздалегідь, то наріжте усі інгредієнти, накрийте плівкою і відправте у холодильник.

Перед вживанням заправляйте та подавайте на стіл.  

Більше новин