Лідія Таран охолодила тих, хто хоче бачити її розпущене волосся

Ведуча ТСН Лідія Таран зізналася, що бачить свою зачіску, вже вийшовши в ефір.

Ведуча ТСН Лідія Таран зізналася, що бачить свою зачіску, вже вийшовши в ефір. Про це вона розказала під час онлайн-конференції з глядачами, які багато запитували про її телевізійний образ.

"Мені не можна з розпущеним волоссям в ефірі новин, тому що воно відволікає глядачів", - відповіла Лідія на численні компліменти.

Водночас про те, яка у неї сьогодні зачіска, Лідія Таран дізнається вже в ефірі. Адже їй роблять зачіски  не перед дзеркалом, а перед екраном комп'ютера.

"Половину своїх зачісок я не бачу взагалі, а половину бачу в ефірі. Мені їх роблять, коли я працюю за коп'ютером: правлю підводки, спілкуюся з людьми, а в цей час приходить гример і ззаду щось починає робити", - відкрила залаштунковий секрет Лідія.

"У мене немає люстерка - є монітор з текстами. І дуже часто я бачу, яка у мене зачіска сьогодні, вже виходячи в ефір. Але я безмірно довіряю людям, які ці зачіски роблять!", - розказала ведуча ТСН.

Нагадаємо, онлайн з Лідією Таран відбувся на офіційному сайті 1+1. Всього глядачі залишили більше сотні різних питань, а саме спілкування тривало майже годину.

Більше новин