Лідія Таран розповіла про найдорожчі особисті досягнення у 2017 році

Ведуча ТСН поділилася особливими святковими спогадами

Напередодні Нового року ведуча ТСН Лідія Таран розповіла про підготовку до свят. Зірка зізналася, що обожнює собак, тому вважає, що рік собаки принесе усім радість та щастя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран та Валентина Хамайко влаштували свято пацієнтам лікарні

Крім того, ведуча поділилася сімейною традицією. Коли народилася її донька Василина, вони із чоловіком купили маленьку ялинку в горщику і посадили її біля будинку. 

Зараз ялинка має висоту 2,5 метри. З тих пір ми наряджаємо її кожен рік. Діти водять навколо неї хороводи, і так склалася наша сімейна традиція, - розповідає Лідія. 

Пригадуючи свої найбільші досягнення у 2017 році, Лідія розповіла, що перейшла на наступний рівень на курсах англійської мови, досягнула нового рекорду у плаванні, а її донька Василина перейшла до нового класу у школі та вдало склала іспити із вокалу і фортепіано. 

Нагадуємо, що напередодні Дня Святого Миколая Лідія Таран звернулась до телеглядачів з проханням переглянути рекламний блок 19 грудня 2017 року о 20:10 після випуску ТСН. Всі кошти, отримані від рекламодавців у період прайм-тайм, будуть направлені на здійснення мрій важкохворих дітей в рамках проекту «Здійсни мрію» благодійного фонду «Ти не один» 1+1 медіа.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День Святого Миколая гроші від реклами на 1+1 підуть на здійснення дитячих мрій

Більше новин