Лідія Таран та Валентина Хамайко влаштували свято пацієнтам лікарні

Лідія Таран та Валентина Хамайко влаштували свято пацієнтам лікарні
1plus1.ua

Зіркові ведучі 1+1 запросили діток з Охматдиту на показ мультфільму «Коко».

Поделиться:

5 грудня команда проекту «Здійсни мрію» влаштувала в одному зі столичних кінотеатрів благодійний показ нового яскравого мультфільму від Disney/Pixar «КОКО». Показ відвідали близько 30 дітей різного віку з кількох відділень Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ»: педіатрії, токсикології, хірургії та ендокринології.

У кінотеатрі маленьких глядачів зустріли зіркові ведучі 1+1 – Лідія Таран, ведуча ТСН і куратор проекту «Здійсни мрію», та Валентина Хамайко, ведуча програми «Сніданок. Вихідний». Маленькі гості отримали подарунки, поласували поп-корном та зробили селфі з улюбленими зірками. Дехто побував у кінотеатрі вперше, бо щоденні процедури та нескінченні курси лікування не дають змоги здійснювати такі прогулянки,  і будні маленьких пацієнтів лікарні зазвичай позбавлені веселощів та розваг.

Всі діти отримали чудові подарунки: колекційні міні-фігурки з мультфільма "Коко", які стануть чудовим нагадуваням про дивовижні події, що відбулися з головними героями, та цікаві книжки. Не обійшлося і без смачних сюрпризів – кіноглядачів пригощали запашними пиріжками на будь-який смак і корисним ягідним компотом. Вже за традицією, Лідія Таран пригостила дітей чарівними цукерками «Здійсни мрію», придуманими одним з підопічних проекту, Богданом Нестеренком, і створеними спільно зі Львівською майстернею шоколаду.

«Надзвичайно важливо дарувати цим діткам такі позитивні емоції. Такі заходи заряджають їх, дарують усмішку, дозволяють їм хоч ненадовго забути про процедури, біль і хвороби. Щаслива, що їхні очі засяяли, а нам вдалося влаштувати для них свято казки», - поділилася Лідія Таран.

Валентина Хамайко поділилася з маленькими кіноманами подробицями озвучування, адже саме в цій стрічці ведуча вперше взяла участь у дубляжі. Вона подарувала свій голос мамі головного героя - Луїзі Рівері.

«Мультик такий, що об’єднує сім’ю. Він дає відповіді на дуже важливі питання і зворушує. Дуже рада, що сьогодні ці дітки отримали порцію гарного настрою та приємних вражень», - зізналася Валентина Хамайко.

Команда «Здійсни мрію» висловлює подяку за допомогу в організації та затишну локацію кінотеатру «Оскар», компанії "B&H Film Distribution Company", офіційному дистриб’ютору фільмів студії  Дісней в Україні, «Mattel» за новинки зі світу іграшок та книжковому магазину «Буква». Дивіться подробиці свята у сюжеті за посиланням.

 

 

 

Новости по теме