Магнітні бурі у серпні 2021: календар безпечних та небезпечних для здоров'я днів

Серпень буде насичений магнітними бурями, що негативно вплинуть на здоров'я людини. Очікуються також сплески на Сонці. Які дні будуть найбільш небезпечними та коли очікувати магнітні бурі у серпні 2021 року.

Магнітні бурі впливають на стан здоров'я людини. Особливо від геомагнітних коливань страждають літні люди, метеозалежні та люди з хронічними захворюваннями. У ці дні може відчуватися значне погіршення самопочуття, роздратованість, порушення сну, головний біль та запаморочення. Якщо знати дати магнітних бурь у серпні 2021 року, то можна зазделегідь підготуватися до складного періоду. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень 2021 для всіх знаків зодіаку: кому пощастить найбільше

Коли будуть магнітні бурі у серпні 2021 року

Розпочнеться серпень доволі спокійно, небезпечних для здоров'я магнітних коливань спостерігатися не буде. 

2 й 3 серпня будуть незначні магнітні коливання. Для багатьох людей вони не відчуватимуться. Лише люди з серцевими захворюваннями можуть відчувати стрибки тиску. 

10 серпня очікується підвищення Сонячної активності до середнього рівня. У ці дні людям, що страждають на серцево-судинні захворювання та метеозалежним людям слід бути обережними, слідкувати за самопочуттям, не перенавантажуватися. 

13-14 серпня також очікуються незначні магнітні бурі, але на самопочутті вони не позначаться. 

У період з 16 по 20 — людям треба бути дуже обережними, бо магнітні бурі у серпні набудуть максимальної сили. Температура повітря також підніметься до 35 градусів. У ці дні може відчуватися сильний головний біль, запаморочення, нудота, перепади тиску, біль у суглобах та роздратованість. 

29 серпня будуть спостерігатися останні в цьому місяці магнітні бурі середньої тяжкості. У ці дні варто відмовитися від зайвих фізичних навантажень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на серпень 2021: сприятливі та несприятливі дні для наведення краси

Для кого будуть небезпечні магнітні бурі у серпні

У дні надмірної сонячної активності виникає ризик інфарктів та інсультів, тому людям з серцевими захворюваннями слід бути уважними до власного самопочуття. Людям з нервовими захворюваннями також слід бути обережними. Люди з хронічними хворобами також можуть відчути значне погіршення самопочуття. 

Як пережити магнітні бурі у серпні 2021 року

У дні сильної магнітної активності лікарі радять:

  • уважно слідкувати за самопочуттям
  • заздалегіть подбати про наявність медикаментів у аптечці
  • уникати перевтоми та надмірних фізичних навантажень
  • не нервувати та зберігати спокій
  • пити заспокійливий чай, вживати більше фруктів та овочів
  • відмовитися від надмірної кількості кави та чорного чаю
  • намагатися залишатися вдома та не відвідувати громадські місця
  • не користуватися автомобілем 
  • не перебувати під відкритими сонячними променями

В дні магнітних бурь намагайтеся більше відпочивати. Можна влаштувати спа-процедури у себе вдома, прийняти заспокійливу ванну, послухати приємну музику, почитати книгу або подивитись комедію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Набряки ніг і обличчя: причина та види, як боротися з ними в спеку (коментує експерт)

У разі погіршення самопочуття — негайно викликайте лікаря! Бережіть себе, залишайтеся здоровими та нехай магнітні бурі у серпні 2021 року не зіпсують ваші плани.

Більше новин