Місячний календар стрижок на серпень 2021: сприятливі та несприятливі дні для наведення краси

 Місячний календар стрижок на серпень 2021 року
Pexels/Saeid Anvar

Для того, щоб волосся чудово виглядало, було слухняним, здоровим, а кінчики не сіклися, потрібно зважати на місячний календар стрижки та записуватися до перукаря у сприятливі дні місяця.

Поділитися:

Місячний календар стрижок на серпень 2021 допоможе вам дізнатися найсприятливіші дні місяця для будь-яких маніпуляцій з волоссям. Щоб волосся було гарним, рекомендується стригтися або фарбувати волосся при народженні або зростанні Місяця (8 серпня).

За місячним календарем у серпні буде дуже багато сприятливих для стрижок днів. Дивіться наш календар стрижок та записуйтесь у найкращі дні для зміни іміджу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонце і море: як правильно мити та захищати волосся від ультрафіолету влітку (поради трихолога)

1 та 3 серпня — дуже гарні для стрижки дні. Волосся після процедури буде гарно виглядати, а запланована зміна іміджу принесе задоволення.

2 серпня — не дуже сприятливий для стрижки час, але гарний час для зміни відтінку волосся.

4-6 серпня — несприятливі дні для будь-яких маніпуляцій із волосами. Стрижка й фарбування будуть не вдалими, якщо душа прагне перевтілення, тоді запишіться до майстра на вкладання волосся.

7 серпня — гарний день для оздоровлення та фарбування волосся.

8-10 серпня — народження нового місяця і чудовий день для стрижки, позбавляння волосся від посічених кінчиків. Всі зміни в іміджі будуть вдалими.

11 серпня — сприятливий день для будь-яких стрижок, але невдалий день для фарбування й мелірування. Агресивні процедури можуть сильно пошкодити волосся.

12-13 серпня — волосся після підстригання буде зростати швидко, а фарбування принесе задоволення.

14-16 серпня — у ці дні краще відмовитись від експериментів з волосами.

18-21 серпня — сприятливі дні для стрижки та фарбування. Новий імідж буде вдалим та принесе задоволення.

22-26 серпня — не найкращі дні для маніпуляцій з волосами. Будь-які процедури у майстра по волосах не принесуть задоволення.

27-30 серпня — можна стригтися та фарбувати волосся, будь-яке перевтілення буде вдалим.

31 серпня — можна придавати форму стрижці, але до кардинальних змін вдаватися не варто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи впливає зовнішність на успіх та чи можна стверджувати, що красиві люди більш успішні (коментує психоаналітик)

Сподіваємося, що наш місячний календар стрижок на серпень 2021 допоможе вам отримати бажаний результат від будь-яких процедур з волосами.

Новини по темі