«Ми нормально розійшлися»: Марічка Падалко розповіла про свого першого чоловіка та зізналася, чи підтримує спілкування з ним

Ведуча ТСН та 1+1 Марафон Марічка Падалко розповіла про свого першого чоловіка, стосунки з яким тривали 15 років.

Ведуча ТСН та 1+1 Марафон Марічка Падалко розповіла про свого першого чоловіка, стосунки з яким тривали 15 років.

В інтерв'ю Аліні Доротюк відома українська ведуча зізналася, що з колишнім чоловіком познайомилася в школі.

«Ми у школі разом вчилися. Ми одружилися, коли мені було 22, а йому – 23. Ми багато разом пройшли, але у певному віці наші шляхи розійшлися. Я в якийсь момент зрозуміла, що не завжди з ідеальним чоловіком ідеально жити. Він був дуже хороший чоловік. Мені не вистачало драйву, пасіонарності. Все, чого мені не вистачало, я знайшла у Єгорі», - сказала вона.

Падалко також розповіла, чому вони не мали поділу спільно нажитого майна.

«Я дуже вдячна своєму першому чоловіку, що він мене не мучив запитаннями. Ми нормально розійшлися. Я вважаю, що максимально з мого боку порядно було. Не було жодного розподілу майна. З юридичної точки зору було дуже багато спільного майна, на нього було записано більше, ніж він особисто заробив. Я пам'ятаю, як ми прийшли до нотаріуса, я одразу все підписала. Мені тоді було все одно, я хотіла все почати спочатку. Я вважала, що це буде правильно, і Єгор так вважав. Можливо зараз, у дорослому віці, я вчинила б інакше, але я не впевнена», - зазначила ведуча.

За словами Падалко, лише через 10 років після розлучення вони відновили спілкування.

«Вже підтримуємо стосунки. Ми можемо спілкуватися та вітати з днем ​​народження. Мені здається, що життя його нагородило, бо він створив сім'ю, має двох прекрасних дітей», - поділилася вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Очікували, що буде більш пафосно»: Марічка Падалко розповіла, які враження на неї справив Майкл Дуглас і чи хвилювалася перед інтерв'ю з ним

Більше новин