Меган і Гаррі оприлюднили архівні фото зі своєї першої спільної подорожі

Як мило!

Останнім часом Меган Маркл часто дивує світ небаченими досі світлинами. До Міжнародного дня слонів, який відзначають 12 серпня, на офіційній сторінці в Instagram герцогиня опублікувала фото дворічної давності. Тоді вона та її майбутній наречений принц Гаррі вперше разом вирушили в подорож. Закохані прибули до Ботсвани, щоб підтримати благодійну організацію Elephants Without Borders, яка займається захистом слонів.

На одному з фото уважні шанувальники королівської родини помітили на лівій руці Меган небачену досі прикрасу – срібний аксесуар, що нагадує охайні кільця з дроту. Це браслет зі слонової волосини, і він має потужне містичне значення.

Фото: @sussexroyal

Прикраса походить з Африки. Раніше її виготовляли з волосини слона, але нині використовують різноманітні матеріали. Срібний дріт – лише один з можливих варіантів. Мешканці найспекотнішого континенту вірять, що така річ – магічний оберіг. Він приносить своєму власнику здоров’я, кохання, процвітання та розвиток. А все тому, що слона там вважають посередником між небесами та землею.

Цікаво, що найбільший діамант на весільній обручці Меган теж родом з Ботсвани. Принц Гаррі власноруч розробив дизайн каблучки.

Крім благодійності та численних обов’язків герцогині, Меган знаходить час на інші цікавинки. Про її грандіозний задум дізнавайся у відео:

Loading...

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про герцогиню Сассекську читай тут:

1. У якому будинку жила Меган Маркл до весілля з принцом (фото)

2. Принц Гаррі зворушливо привітав Меган Маркл із днем народження

3. З особистого архіву Меган Маркл: Не публіковані раніше фото вагітної герцогині

4. Меган Маркл і принц Гаррі готові до поповнення в сім'ї

Більше новин