У якому будинку жила Меган Маркл до весілля з принцом (фото)

У якому будинку жила Меган Маркл до весілля з принцом (фото) | Королівська родина | 1+1
Фото: GettyImages

Колишні апартаменти герцогині виставлено на продаж.

Поділитися:

Після весілля з принцом Гаррі колишня американська акторка Меган Маркл оселилася у Великобританії – у старовинному маєтку королівської родини Фрогмор-хаус. А до того, як стати герцогинею, Меган проживала в центрі Лос-Анджелеса. Тепер її апартаменти може придбати кожен охочий – за 1,8 мільйона доларів.

На сайті з продажу нерухомості з’явилися світлини будинку. У ньому чотири спальні, три ванні кімнати і велика вітальня, розділена на зони, а також є обідня зона просто неба. Інтер’єр виконаний у світлих тонах з яскравими деталями. Гортай фото, щоб роздивитися:

Відомо, що цими апартаментами Меган володіла з 2011 по 2013 рік, коли перебувала у шлюбі з режисером і продюсером Тревором Енгельсоном. Доля будинку після розлучення пари невідома.

Нагадаємо, що днями герцогиня Сассекська відсвяткувала 38-й день народження, і принц Гаррі зворушливо привітав кохану дружину. А також Меган Маркл стала запрошеним редактором глянцю Vogue, подробиці – у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше цікавого про герцогиню читай на нашому сайті:

1. З особистого архіву Меган Маркл: Не публіковані раніше фото вагітної герцогині

2. Під яку пісню Меган і Гаррі танцювали на своєму весіллі

3. Меган Маркл і принц Гаррі готові до поповнення в сім'ї

Новини по темі