Що сталося з обручкою Меган Маркл

Що сталося з обручкою Меган Маркл | Королівська родина | 1+1
gettyimages.com

Тепер вона має інший вигляд.

Поділитися:

Принц Гаррі та Меган Маркл оголосили світу про свої заручини ще у листопаді 2017-го. З тих пір увага преси та шанувальників прикута до обручки герцогині. Однак через два роки Меган вирішила трохи змінити її.

Якщо пильно пригледітись, видно, що класичний золотий обідок був змінений на кільце, вкрите діамантами. Такі зміни помітили фани британської королівської родини, коли принц Гаррі та Меган Маркл вперше показали свого первістка Арчі публіці

Фото: gettyimages.com

Нагадуємо, що над дизайном обручки Меган Маркл працював ювелірний будинок Cleave and Company. У центрі кільця розташований великий діамант, який був видобутий у Ботсвані, де пара провела свою першу відпустку. Два менші діаманти взяті з особистої колекції принцеси Діани. 

«Кільце, зрозуміло, зроблено із жовтого золота, тому що його любить Меган. Центральний камінь був здобутий в Ботсвані, а маленькі, розташовані з двох сторін, — з ювелірної колекції моєї мами. Так, ми завжди будемо знати, що в цій шаленій подорожі вона поруч з нами», — розповів Гаррі під час свого першого інтерв'ю ВВС після оголошення заручин.

Нагадуємо, нещодавно Меган Маркл запропонували стати редактором Vogue. Дивись подробиці у відео: 

Більше новин про принца Гаррі та Меган Маркл:

1. Меган Маркл позмагається з подругою Вікторією Бекхем за звання ікони стилю

2. Принц Гаррі обіймається з Рітою Орою, поки Меган Маркл у декреті (фотофакт)

3. Який подарунок принц Гаррі зробив Меган Маркл до річниці весілля

 

Новини по темі