Місячний календар стрижок на тиждень з 14 по 20 жовтня: найсприятливіші дні для зміни зачіски

Місячний календар стрижок на тиждень з 14 по 20 жовтня підкаже, які дні підходять для стрижки волосся, а в які краще утриматися від зміни зачіски.

Багато хто вірить, що найкраще змінювати зачіску згідно з місячним календарем. Так можна привернути успіх та удачю до своєї долі. Цього тижня, з 14 по 20 жовтня, є лише декілька вдалих днів для зміни процедур з волоссям. В інші рекомендується з обережністю підходити до стрижок чи фарбування. 

Сприятливі дні для стрижки за місячним календарем: 18, 19 та 20 жовтня.

Несприятливі дні для зміни зачіски: 15, 17 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відтінки, які завжди виглядають розкішно: трендові варіанти елегантного манікюру на осінь

Детальний місячний календар стрижок на тиждень з 14 по 20 жовтня

►15 жовтня — несприятливий день. Відвідування перукаря принесе щастя, але витрати можуть бути більшими, ніж звичайно!

►16 жовтня — невдалий день. Стрижка може не виправдати ваших очікувань. Високий ризик залишитися незадоволеними після візиту до перукаря, тому краще відкласти зміни на інший день.

►17 жовтня — невдалий день. Не рекомендується стригти волосся, інакше ризикуєте позбавити себе можливостей у кар'єрі та особистому житті. Стрижка може відлякати удачу. Проте звичайний догляд за волоссям пройде вдало.

►18 жовтня — сприятливий день. Стрижка буде вдалою. Це відмінний день, щоб оновити свій імідж, проте волосся може швидко відростати.

►19 жовтня — вдалий день. Підходить для стрижки, фарбування чи завивки волосся. Будь-яке перевтілення принесе позитивні результати та щастя!

►20 жовтня — невдалий день. Краще утриматися від стрижок та серйозних змін. Краще віддати перевагу стандартному догляду за волоссям та нігтями.

Раніше ми розповідали, скільки грошей насправді витрачають українські жінки на процедури в салоні краси.

Що робити, якщо похід до салону виявився невдалим? Дивіться у Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вічна класика осені: антитрендові високі чоботи несподівано повернулись в моду

 

Більше новин