Молоді батьки Джамала і Бекір приховували своє кохання 5 років

Як співачці вдалося поєднати насичене кар’єрне життя із роллю дружини?

Кохання тренера Голосу країни Джамали та її чоловіка Бекіра розпочалося зі спільних переглядів фільмів та лузання насіння. Насичене кар’єрне життя та роль покірної дружини-домогосподарки - їй вдалося це поєднати. Ми підготували для вас добірку із 5-ти цікавих фактів з історії кохання

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча, Бабкін та Руслана мило привітали Джамалу з народженням сина

1. Більше 5-ти років Джамала приховувала стосунки із Бекіром. Протягом такого довгого періоду часу Джамалі вдавалось тримати стосунки із бойфрендом у таємниці. Якщо ж хтось запитував, Джамала розповідала, що він кримський татарин, а за фахом - економіст. 

2. Джамала погодилась на пропозицію руки та серця не одразу. Бекір хотів стати чоловіком співачки маже одразу після знайомства. Джамала теж була непроти, але щойно почула освідчення - зробила крок назад. Бекір проковтнув образу і вирішив, що стосунки повинні пройти через випробування. Шлюб лякав її, тож знадобилися роки спільних справ, переживань та підтримки, аби офіційно оформити стосунки. 

3. Офіційно Джамала презентувала свого майбутнього чоловіка 2 роки тому. А вже через 8 місяців співачка вийшла заміж. У квітні минулого року відбулося їх весілля. Джамала одягла розкішну білу сукню та фату із мережива ручної роботи. Її вбрання було від українських та грузинських дизайнерів. Бекір був у класичному чорному смокінгу та національному головному уборі кримських татар. Найбільше чекав на весілля Джамали її дідусь. Він не зміг виїхати з Криму, тому дивився на весілля онуки з фотографій за два дні до смерті. Джамала встигла роздрукувати їх і передати дідусю. 

4. Саме Бекір підштовхнув дружину взяти участь у Євробаченні. Два роки тому Джамала отримала перемогу на міжнародному співочому конкурсі Євробачення. Вона відчувала тягар відповідальності перед усією країною, а поруч завжди був Бекір, який ні на мить не сумнівався в її перемозі. 

5. Джамала мріє мати трьох дітей. в одній із київських лікарень. Співачка принципово відмовилась народжувати за кордоном. Свого сина Джамала та Бекір назвали Емір-Рахман Сеіт-Бекіром огъли Сулеймановим. В одному із своїх інтерв’ю співачка зазналася, що мріє ще про двох дітей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 образів вагітної Джамали, від яких не можна відвести очей

Більше новин