Тренер "Голос. Діти" і "Голос країни -4" Тіна Кароль: "Коли усміхається мій син, я живу"

На численні прохання глядачів Тіна Кароль дала сольний концерт "Сила любові та голосу" на біс. Квитки були продані ще за тиждень. 

На численні прохання глядачів  Тіна Кароль дала сольний концерт "Сила любові та голосу" на біс. Квитки були продані ще за тиждень.  Як пише видання "Viva!", довгоочікуваний виступ співачка і тренер шоу "Голос. Діти-2" і "Голос країни - 5" почала зі зворушливого вірша "Немає смерті у нашої любові..." Кароль не приховує, що її творчість автобіографічна. Слова до таких пісень як "Выше облаков", "Ты отпусти" та "Намалюю тобi зорi" вона написала сама, а пісню "Помню" присвятила покійному чоловіку. 

"Усі найкращі люди міста зібралися тут. Нас всіх об'єднала музика та ваша любов, - спілкувалася з публікою Тіна Кароль. - Сьогодні я буду тисячі разів зізнаватися в коханні. Для мене це дуже важливо, і означає, що життя триває".

На шанувальників зірки чекав новорічний сюрприз - прем'єра нової пісні, яку вона вперше виконала цього вечора: "Ця пісня про кохання і про те, в чому сила жінки - в слабкості", - анонсувала Тіна нову композицію.

Співачка закликала всіх берегти любов і один одного, частіше зізнаватися у своїх почуттях та дарувати ніжність близьким, адже вона як ніхто інший знає ціну щастя і справжнього горя. Слова Тіни, які завершували концерт-сповідь, викликали шквал оплесків.

"Коли ви посміхаєтеся, коли усміхається мій син, - я живу. Я стою на цій сцені, бо більше нічого не вмію робити. Дозвольте служити вам!" - звернулася до шанувальників Тіна Кароль.

Гроші за квитки співачка перерахує у свій благодійний фонд "Полюс тяжіння", який опікується онкологічними відділеннями у міських лікарнях по всій Україні.

Нагадаємо, що новий сезон шоу "Голос. Діти" стартує на каналі "1+1" 25 грудня.



Більше новин