Новий 2024 рік: який манікюр не варто робити на рік Зеленого Дерев'яного Дракона

Які кольори манікюру не любить Зелений Дерев'яний Дракон?

Символом Нового року 2024 стане Зелений Дерев'яний Дракон. Який манікюр не варто робити на Новий 2024 рік?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік зеленого дракона 2024: якого кольору зробити новорічний манікюр

Який манікюр не варто робити на Новий рік 2024

Символ Нового року пов'язаний із удачею, достатком, здоров'ям і гармонією. Тому, оибираючи манікюр на Новий рік, варто віддати перевагу світлим, яскравим і життєрадісним кольорам.

  • Чорний колір. Чорний колір асоціюється з темними силами, негативом і нещастями. Тому, якщо ви хочете, щоб Новий рік був щасливим і успішним, краще уникати чорного кольору в манікюрі.
  • Темні, похмурі кольори. Такі кольори, як сірий, коричневий, темно-синій і т. д., також не сприяють позитивному настрою. Краще вибрати більш світлі і життєрадісні відтінки.
  • Нюдові кольори. Нюдовий манікюр - це класика, яка завжди в моді. Однак, на Новий рік він може здатися занадто нудним і непоказним. Якщо ви все-таки хочете зробити нюдовий манікюр, додайте до нього якийсь акцент, наприклад, блискітки, стразами або малюнок.
  • Занадто складний і об'ємний дизайн. На Новий рік хочеться виглядати особливо красиво і святково. Однак, не варто перестаратися з дизайном манікюру. Занадто складний і об'ємний дизайн може виглядати вульгарно і безглуздо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манікюр на Новий рік: найкращі ідеї дизайну з фото

Ідеї для святкового манікюру на Новий рік 2024

  • Світлі і яскраві кольори. Зелений, синій, блакитний, жовтий, помаранчевий - це ті кольори, які обов'язково привернуть увагу і піднімуть настрій.

Фото: Instagram/nailamode

  • Дизайн з новорічними мотивами. Сніжинки, ялинові гілки, зірки, подарунки - це класичні новорічні мотиви, які завжди будуть актуальні.

Фото: Instagram/pegi_nails

  • Блиск і сяйво. Блискітки, стрази, гель-лаки з ефектом металік - це все те, що додасть вашому манікюру святкового шарму.

Фото: Instagram/the.nail.lab.sandra

Який колір манікюру притягне удачу в Новому році? А які кольори зашкодять? Дивіться у "Сніданок. Вихідний", що виходить у вихідні на "1+1 Україна":

Loading...

Більше новин