Офіційно: повністю вакциновані українці зможуть отримати по 1000 грн (як і коли отримати гроші)

Стало відомо, що вже з 19 грудня повністю вакциновані українці зможуть отримати 1 тисячу грн.

В Україні повністю вакциновані громадяни зможуть отримати по 1000 грн. Програма стартує з 19 грудня, на неї виділять близько 3 млрд грн, стільки ж – на початку 2022 року.

Українці, щеплені від коронавірусу двома дозами вакцини, зможуть отримати тисячу гривень через додаток "Дія".

Як отримати гроші тим, у кого не працює "Дія"

Програма діятиме не один місяць. Держава забезпечить альтернативну можливість отримати тисячу гривень, зокрема людям похилого віку.

Кошти можна буде витратити лише на певні послуги: купити абонемент до спортзалу або фітнес-клубу, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал, виставковий центр або купити квитки для подорожей всередині країни. Таким чином українці зможуть підтримати найбільш постраждалі від карантинних обмежень галузі: креативну, спортивну та транспортну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відсторонення від роботи невакцинованих працівників: кого можуть відсторонити, чи збережеться зарплата та робоче місце (розповідає експерт)

Дивіться, як медична експертка UNICEF розвіює найпоширеніші міфи щодо вакцинації

Loading...

Нагадуємо, окрім інформаційної кампанії, яка покликана стимулювати населення вакцинуватися, 1+1 media проводить велику кількість заходів з популяризації вакцинації проти COVID-19. Нещодавно стартувала власна соціальна кампанія  «Вакцинуйся. Разом ми сильніші». Для працівників компанії та родичів колег було проведено дві хвилі вакцинації в офісі. 

Більше новин