В ефірі телеканалів групи 1+1 media стартувала власна соціальна кампанія про вакцинацію

В ефірі телеканалів групи 1+1 media стартувала власна соціальна кампанія про вакцинацію

У понеділок, 18 жовтня, на телеканалах групи 1+1 media стартувала власна соціальна кампанія «Вакцинуйся. Разом ми сильніші».

Поділитися:

Символ кампанії – адаптований знак «плюс», що є головним елементом айдентики групи, який складається із двох різнокольорових пластирів-сердець. Такий символізм, розповідають у холдингу, пов’язаний з необхідністю вводити дві дози вакцини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКовідні сертифікати: що робити і куди звертатися, якщо не вдається згенерувати сертифікат про вакцинацію в додатку «Дія»? Розповідає експерт

В ефірі каналів з’явився тематичний логотип (у форматі ID Logo та Screen Logo) зі слоганом кампанії, який додатково інтегрований у прямоефірні проєкти 1+1 «ТСН» та «Сніданок з 1+1». Також зірки «плюсів» – ведучі Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Єгор Гордєєв, Марічка Падалко, Руслана Писанка, Ірина Ванникова та Олександр Попов знялися у тематичній соціальній рекламі, де йдеться про необхідність вакцинації та захисту себе і своїх близьких від коронавірусу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВже 5 областей України потрапили до червоної карантинної зони: як і коли у місцевих жителів будуть перевіряти документи про вакцинацію (коментар експерта)

Головна мета кампанії – допомогти суспільству зрозуміти важливість вакцинації проти COVID-19 для здобуття колективного імунітету та для здоров’я і добробуту кожного громадянина. Адже чим більше людей доєднаються до цього процесу – тим сильнішою буде вся країна у боротьбі з пандемією.

Нагадуємо, що окрім інформаційної кампанії, яка покликана стимулювати населення вакцинуватися, 1+1 media проводить велику кількість заходів з популяризації вакцинації проти COVID-19 у межах колективу. Також для працівників компанії та родичів колег було проведено дві хвилі вакцинації в офісі. Нині компанія надає можливість вакцинуватися в партнерській клініці. Крім цього, щепитися вакциною від Pfizer можуть усі відвідувачі прямоефірного шоу «Танці з зірками».

Новини по темі