Ольга Фреймут зізналася, що брала приклад із легендарної Ґрейс Келлі

Ведуча "Голосу країни" вчилася тримати спину, як легендарна закторка

Сьогодні ввечері відбудеться допрем'єрний показ біографічного фільму "Принцеса Монако", який розповідає про долю відомої акторки Ґрейс  Келлі. Головну героїню у стрічці зіграла Ніколь Кідман, яка для українського глядача звучатиме голосом Ольги Фреймут. У гостях "Сніданку з "1+1" ведуча "1+1" розповіла, що з великим задоволенням стала акторкою дубляжу у цій картині.

"Я люблю те, що я роблю. Якщо мені щось не подобається, я за це не беруся. А озвучувати Ґрейс  – для мене велика честь", - сказала Ольга й на прохання Руслана Сенічкіна спробувала порівняти себе з героїнею.

"Я далеко не принцеса. Та й Ґрейс не була принцесою. Вона була з багатої сім'ї, її батько був бізнесменом, але він у неї не вірив, на відміну від мого батька. Але і її, і моя мама - вчителі фізкультури", - сказала Оля.

Та виявилося, що не тільки це об'єднує Фреймут із Келлі. У студії ранкового шоу ведуча зізналася: свого часу брала приклад із легендарної зірки.

"Коли я не знала, який стиль обрати, завжди дивилася її світлини. Вирізи на сукнях, які вона носила, я зараз застосовую у своєму гардеробі. Вона ікона у цьому плані для мене. Я навіть вчилася тримати спину, як вона", - розповіла Ольга Фреймут.

Більше дізнавайтеся у сюжеті "Сніданку з "1+1":

Більше новин