Під час зйомок кліпу зірці "Голосу країни" довелося працювати в екстремальних умовах

Evan (Владислав Воловіков) презентував дебютне відео на пісню "Evan is 

Найзагадковіший учасник "Голосу країни. Перезавантаження" Evan (Владислав Воловіков) презентував дебютне відео на пісню "Evan is my name". Перший кліп талановитому вокалісту зняв режисер Максим Делієргієв.

"Мій герой – персонаж із іншої планети. А вона, героїня, живе на Землі. Нас розділяють паралельні світи, але ми відчуваємо одне одного, йдемо за покликом серця і врешті – зустрічаємося", - розповів про ідею кліпу Воловіков.

Під час зйомок відео Владу довелося працювати в екстремальних умовах. Однак він мінімально звертав увагу на незручності, адже із самого початку налаштувався на результат.

"Зйомки тривали два дні. Ми працювали у клубі й на вулиці. Кадри просто неба знімали у кар'єрі за Києвом. Взимку.  Ішов сніг, а я бігав у сорочці (сміється). Було дуже "свіжо", але, як то кажуть, мистецтво потребує жертв", - запевнив співак і зізнався, що задоволений, як процесом, так і результатом.

Окрім того, хлопець розповів, що під час знімання йому дуже допоміг досвід, набутий на "Голосі країни". Адже саме на цьому проекті , за словами виконавця, він навчився бути собою, зрозумів, як поводитися перед камерами і як працювати з режисером. 

"Як на мене, у нас вийшов гармонійний і красивий кліп. Чи не найбільше у мене вразила богиня з паралельного світу. Рідним, друзям,  до речі,  теж дуже сподобався кліп.  Ну а що їм ще сказати? (сміється) Вони радіють моєму прагненню завжди йти вперед і знають, що я в подальшому вдосконалюватимуся", - розповів Влад.

Зараз виконавець цілком зосередився на готуванні нової програми і сподівається в майбутньому влаштовувати великі та яскраві шоу. Також хлопець сказав, що за можливості стежитиме за п'ятим сезоном "Голосу країни" і за "Голосом. Діти", який вважає дуже особливим і потрібним проектом.

"У наш час безліч дітей індиго, які можуть багато чого  сказати цьому світу, незважаючи на свій вік. І завдяки цьому шоу у них є така можливість. Я стоячи аплодую організаторам", - сказав Влад.

Переглянути дебютне відео Evana можна просто зараз:

Нагадуємо, що цього року канал "1+1" покаже два "Голоси" поспіль. 25 січня стартує проект "Голос. Діти", а 8 березня - "Голос країни. Новий сезон".

Текст: Рімма Канівець

Більше новин