Під час зйомок кліпу зірці "Голосу країни" довелося працювати в екстремальних умовах

Під час зйомок кліпу зірці "Голосу країни" довелося працювати в екстремальних умовах

Evan (Владислав Воловіков) презентував дебютне відео на пісню "Evan is 

Поділитися:

Найзагадковіший учасник "Голосу країни. Перезавантаження" Evan (Владислав Воловіков) презентував дебютне відео на пісню "Evan is my name". Перший кліп талановитому вокалісту зняв режисер Максим Делієргієв.

"Мій герой – персонаж із іншої планети. А вона, героїня, живе на Землі. Нас розділяють паралельні світи, але ми відчуваємо одне одного, йдемо за покликом серця і врешті – зустрічаємося", - розповів про ідею кліпу Воловіков.

Під час зйомок відео Владу довелося працювати в екстремальних умовах. Однак він мінімально звертав увагу на незручності, адже із самого початку налаштувався на результат.

"Зйомки тривали два дні. Ми працювали у клубі й на вулиці. Кадри просто неба знімали у кар'єрі за Києвом. Взимку.  Ішов сніг, а я бігав у сорочці (сміється). Було дуже "свіжо", але, як то кажуть, мистецтво потребує жертв", - запевнив співак і зізнався, що задоволений, як процесом, так і результатом.

Окрім того, хлопець розповів, що під час знімання йому дуже допоміг досвід, набутий на "Голосі країни". Адже саме на цьому проекті , за словами виконавця, він навчився бути собою, зрозумів, як поводитися перед камерами і як працювати з режисером. 

"Як на мене, у нас вийшов гармонійний і красивий кліп. Чи не найбільше у мене вразила богиня з паралельного світу. Рідним, друзям,  до речі,  теж дуже сподобався кліп.  Ну а що їм ще сказати? (сміється) Вони радіють моєму прагненню завжди йти вперед і знають, що я в подальшому вдосконалюватимуся", - розповів Влад.

Зараз виконавець цілком зосередився на готуванні нової програми і сподівається в майбутньому влаштовувати великі та яскраві шоу. Також хлопець сказав, що за можливості стежитиме за п'ятим сезоном "Голосу країни" і за "Голосом. Діти", який вважає дуже особливим і потрібним проектом.

"У наш час безліч дітей індиго, які можуть багато чого  сказати цьому світу, незважаючи на свій вік. І завдяки цьому шоу у них є така можливість. Я стоячи аплодую організаторам", - сказав Влад.

Переглянути дебютне відео Evana можна просто зараз:

Нагадуємо, що цього року канал "1+1" покаже два "Голоси" поспіль. 25 січня стартує проект "Голос. Діти", а 8 березня - "Голос країни. Новий сезон".

Текст: Рімма Канівець