Олександру Пономарьову — 51 рік: згадуємо 5 культових хітів золотого голосу України

Найкультовіші пісні Олександра Пономарьова на честь його дня народження

Олександр Пономарьов – це справжня легенда української естради. Його пісні знають і люблять багато поколінь слухачів. Сьогодні, 9 серпня, український співак і композитор святкує свій 51-й день народження. Народного артиста України називають золотим голосом України, який на початку 2000-х він був головним романтиком естради та підкорював серця прихильниць. Він неодноразово доводив свою відданість Батьківщині та залишив незабутній слід у музичній історії країни.

Тексти пісень співака часто пов'язані з вічними темами, які близькі кожному з нас — кохання, розлуки, мрій та Батьківщини. Вони прості, але водночас настільки глибокі, що кожен може знайти в них щось особисте. Та які ж його композиції стали справжніми хітами й чому вони так полюбилися слухачам?

Ми підготували підбірку найбільш відомих пісень Олександра Пономарьова, мелодію і слова яких, ви точно пригадаєте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не знаю, як реагувати»: Олександр Пономарьов ексклюзивно у ЖВЛ Представляє прокоментував чутки про те, що він є батьком дитини Марії Яремчук

Варто чи ні

Пісня про кохання, вічні сумніви й роздуми, які виникають в кожного з нас у складних стосунках. Слухачі називають цю композицію — гімном кохання.

Loading...

Я ніколи нікому тебе не віддам

Текст пісні пронизаний обіцянкою у вічному коханні — це історія про двох людей, які знайшли одне одного і готові пройти разом будь-які випробування.

Loading...

Ніченькою

Лірична пісня у зовсім новому для Олександра Пономарьова більш веселому виконанні, розповідає про несподівану закоханість. 

Loading...

Він чекає на неї

Зворушлива історія про вічну надію знайти кохання всього життя.

Loading...

Як же без тебе жити

Гірка розлука залишила глибокий слід у серці ліричного героя, який тепер не уявляє життя без своєї коханої людини.

Loading...

Нагадаємо, у свій день народження в ексклюзивному інтерв'ю ЖВЛ Представляє Олександр Пономарьов зізнався, чи зайняте його серце. 

Loading...

Більше новин