Ведучі й журналісти 1+1 media звернулися до міжнародної спільноти з закликом зупинити геноцид росії проти України

Єгор Гордєєв, Наталія Мосейчук, Тімур Мірошниченко та інші ведучі 1+1 media записали звернення на підтримку лікарні Охматдит та постраждалих від російського терору

Сьогодні, 8 липня, рф здійснила масований обстріл України. Станом на зараз відомо про щонайменше 30 загиблих. Росіяни поцілили по дитячій лікарні Охматдит, зокрема зруйнували клас ДУ «Школа Супергероїв», у якій хворі дітлахи могли навчатися.

Ведучі й журналісти 1+1 media звернулися до міжнародної спільноти з закликом зупинити жорстокий геноцид, який росія продовжує чинити проти мирних українців. Ведучі закликали світ до дій та пропонують конвертувати лють у донати на допомогу.

Нагадаємо, Марічка Падалко вийшла в ефір з епіцентру подій біля Охматдиту. Вона розповіла про те, що відбувається поблизу лікарні. Зокрема українці продемонстрували неабияку згуртованість: сотні людей зібралися, щоб розбирати завали, допомагати постраждалим, привозити воду та іншу допомогу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс та інші відомі українці з болем та злістю відреагували на удар РФ по Охматдиту у Києві

 

Більше новин