Осінні ранки створені для чогось теплого, ароматного і водночас легкого. Коли часу обмаль, а хочеться домашнього затишку — цей рецепт від фудблогерки Анни Фесенко стане справжнім порятунком.
Роліні з тіста філо готуються всього за 15 хвилин й при цьому виходять ніжні всередині та хрусткі зовні. Їх можна подавати на сніданок або як швидку закуску до чаю — у будь-якому випадку вони зникнуть з вашого столу миттєво.
Інгредієнти
Приготування
► Змішайте сир із натертою моцареллою, посоліть і додайте подрібнену зелень або шпинат.
► Розстеліть лист тіста філо, змастіть його розтопленим вершковим маслом.
► Викладіть начинку, скрутіть у трубочку та згорніть ролом.
► Викладіть на пергамент, змастіть жовтком і посипте кунжутом.
► Запікайте у розігрітій до 180°C духовці 10–15 хвилин, доки не з’явиться апетитна золотава скоринка.
Подавайте їх гарячими з ароматним чаєм, ложечкою сметани або просто так. Хрусткий ранок гарантовано!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачніше, ніж в будь-якій піцерії: простий рецепт апетитної домашньої піци від фудблогерки