Про непросту долю та кохання: українські мелодрами, які можна подивитися на 1+1 Україна

Що подивитися: 2 українські мелодрами про непросту долю та кохання

Телепрограма 1+1 Україна з 22 по 28 липня вражає цікавими програмами, серіалами та фільмами на будь-який смак. Так, цього тижня телеглядачі можуть насолодитися 4-серійними мелодрамами непросту долю та кохання.

Понеділок-вівторок о 20:00 — Дівчина з персиками

Історія про зламані долі та подолання труднощів. Роман, сучасний типовий мажор, знайомиться з простою дівчиною Анею, яка не має батьків, живе з тіткою та допомагає їй торгувати фруктами. Напідпитку Роман вмовляє Аню покататися на його машині, що призводить до аварії. Щоб згладити свою провину, він забирає дівчину в жахливому стані до себе. Велика соціальна різниця дається у знаки, але молоді люди закохуються та долають цю прірву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це буде хіт»: актори та лікарі поділилися враженнями від перегляду серіалу Лікарка за покликанням

Середа-четвер о 20:00 — Все одно ти будеш мій

Історія кохання чарівної студентки Олени та багатенького хлопчика Ніка, для якого стосунки з дівчиною – це просто суперечка з друзями. Олена пройде через багато випробувань і принижень, але все ж таки знайде в собі сили довести собі і всім, що вона гідна Ніка, а допоможе їй здобути впевненість у собі її вірний і безнадійно в неї закоханий друг Мишко. Мине час, і Олена з Ніком зустрінуться ще раз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антоніна Хижняк стане слідчою у новому серіалі 1+1 Україна

 

Більше новин