Антоніна Хижняк стане слідчою у новому серіалі 1+1 Україна

З Антоніною Хижняк у головній ролі: 1+1 Україна готує новий детективний серіал
1+1 Україна

1+1 Україна розпочав роботу над новим детективним серіалом Ключі від правди з Антоніною Хижняк у головній ролі

Поділитися:

Серіал Ключі від правди з Антоніною Хижняк у головній ролі — це захоплююча історія про слідчу, яка попри труднощі намагається відновити справедливість і знайти винних у смерті брата. Після вбивства свого брата, якого несправедливо звинувачують у злочинах, досвідчена слідча Валерія прагне знайти винних і відновити чесне імʼя рідної людини.

Вона змушена звільнитися з органів, щоб продовжити розслідування самостійно. Валерія влаштовується працювати у готель, куди ведуть сліди її власного розслідування. На перший погляд, це звичайне місце для відпочинку та бізнесу, проте за його дверима відбувається чимало таємничого.  

Антоніна Хижняк
1+1 Україна

В головних ролях улюблені українські актори — зірка Спіймати Кайдаша та Перших днів Антоніна Хижняк та зірка Довбуша та Кола омани Сергій Стрельніков. Також до касту доєдналися Володимир Гладкий, якого глядачі бачили у серіалі Катерина, відомий за роллю медбрата у серіалі Жіночий лікар. Нове життя Ярослав Шахторін, зірку серіалу Моя улюблена Страшко Сергія Кіяшко. 

Серіал на замовлення 1+1 Україна створює команда Три-Я-Да Продакшн, відома за серіалами Коло омани та Тільки живи.

Антоніна Хижняк
1+1 Україна

Продюсери від 1+1 Україна — Олена Єремєєва та Дарина Жукова. Від Три-Я-Да Продакшн — Сергій Баранов, Ігор Волков. Режисери — Денис Тарасов та Заза Буадзе. Автор серіалу - Ярослава Сегал. Головний редактор — Ірина Чорна.

Слідкуйте за новинами та не пропустіть нові подробиці про детективну історію “Ключі від правди” з Антоніною Хижняк в головній ролі.

Антоніна Хижняк
1+1 Україна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це буде хіт»: актори та лікарі поділилися враженнями від перегляду серіалу Лікарка за покликанням

Новини по темі