Італійський настрій на вашому столі: швидкий рецепт ароматної піци з ковбасками та овочами гриль

Розповідаємо про простий рецепт піци, який подарує італійський настрій навіть у звичайний будній день.

Якщо ви любите піцу, але хочете спробувати щось більш насичене та ароматне, ніж класичний варіант, то приготуйте піцу з грильованими овочами та соковитими ковбасками. 

Поєднання овочів, які зберігають легкий димний аромат гриля та ніжної моцарели подарує неймовірний смак. Переконайтесь і ви!

Інгредієнти

  • Тісто для піци – 400 г
  • Томатний соус – 2 ст. л
  • Помідори – 2 шт
  • Баклажан – 1 шт
  • Цукіні – 1 шт
  • Ковбаски – 300 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Болгарський перець – 2 шт
  • Моцарела – 70 г
  • Твердий сир – 100 г
  • Оцет (яблучний, винний або рисовий) – на смак
  • Кріп – на смак
1+1 Україна

Приготування

Підготовка основи. Розігрійте духовку до 210°C. Викладіть тісто для піци на форму та припікайте 3–4 хвилини, щоб воно стало злегка рум’яним.

Соус та овочі. Змастіть основу томатним соусом. Наріжте помідори кружечками та рівномірно викладіть поверх. Наріжте баклажан, цукіні та болгарський перець. Обсмажте на пательні-гриль або підпаліть на відкритому вогні, щоб вони отримали легкий димний присмак. Викладіть на тісто.

Соковиті ковбаски. Поріжте ковбаски кружечками та додайте на піцу.

Маринована цибуля. Наріжте цибулю тонкими півкільцями. Залийте сумішшю оцту та води у пропорції 1:1, додайте кріп. Через кілька хвилин цибуля стане хрусткою з приємним кисло-солодким відтінком. Викладіть її на піцу.

Запікання. Додайте подрібнену моцарелу та твердий сир. Поставте піцу у духовку при 210°C на 7–10 хвилин, доки сир повністю не розплавиться, а краї не стануть золотистими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 науково доведених фактів про користь винограду, про які ви не здогадувалися

Останні новини