Італійський настрій на вашому столі: швидкий рецепт ароматної піци з ковбасками та овочами гриль
Розповідаємо про простий рецепт піци, який подарує італійський настрій навіть у звичайний будній день.
Якщо ви любите піцу, але хочете спробувати щось більш насичене та ароматне, ніж класичний варіант, то приготуйте піцу з грильованими овочами та соковитими ковбасками.
Поєднання овочів, які зберігають легкий димний аромат гриля та ніжної моцарели подарує неймовірний смак. Переконайтесь і ви!
Інгредієнти
- Тісто для піци – 400 г
- Томатний соус – 2 ст. л
- Помідори – 2 шт
- Баклажан – 1 шт
- Цукіні – 1 шт
- Ковбаски – 300 г
- Цибуля – 1 шт
- Болгарський перець – 2 шт
- Моцарела – 70 г
- Твердий сир – 100 г
- Оцет (яблучний, винний або рисовий) – на смак
- Кріп – на смак
Приготування
► Підготовка основи. Розігрійте духовку до 210°C. Викладіть тісто для піци на форму та припікайте 3–4 хвилини, щоб воно стало злегка рум’яним.
► Соус та овочі. Змастіть основу томатним соусом. Наріжте помідори кружечками та рівномірно викладіть поверх. Наріжте баклажан, цукіні та болгарський перець. Обсмажте на пательні-гриль або підпаліть на відкритому вогні, щоб вони отримали легкий димний присмак. Викладіть на тісто.
► Соковиті ковбаски. Поріжте ковбаски кружечками та додайте на піцу.
► Маринована цибуля. Наріжте цибулю тонкими півкільцями. Залийте сумішшю оцту та води у пропорції 1:1, додайте кріп. Через кілька хвилин цибуля стане хрусткою з приємним кисло-солодким відтінком. Викладіть її на піцу.
► Запікання. Додайте подрібнену моцарелу та твердий сир. Поставте піцу у духовку при 210°C на 7–10 хвилин, доки сир повністю не розплавиться, а краї не стануть золотистими.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 науково доведених фактів про користь винограду, про які ви не здогадувалися
