Син Вікторії та Девіда Бекхемів одружився: гості замість подарунків жертвували гроші на підтримку України

Як пройшло весілля Брукліна Бекхема і Ніколи Пельтц?

Старший син Девіда та Вікторії Бекхем Бруклін та донька мільярдера Нельсона Пельтца Нікола одружилися. Розкішна церемонія відбулась у сімейному маєтку нареченої у Флориді. 


Фото: Instagram/davidbeckham

Бруклін Бекхем та Нікола Пельтц розуміли, що одружуються під час війни, яку розпочала росія в Україні, і яка сколихнула увесь світ. Тому молодята попросили гостей свята замість подарунків зробити від їхнього імені пожертву до гуманітарного фонду Care для допомоги українцям, що постраждали від воєнних дій.


Фото: Instagram/nicolaannepeltzbeckham

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це був майданчик, щоб сказати, що українські діти зараз виживають у дуже жахливих умовах", — лікарка Ірина Кондратова розповіла, як вела інстаграм-акаунт Девіда Бекхема

Зазначимо, що ексклюзивні права на висвітлення весілля сина Девіда та Вікторіх Бекхемів з Ніколою Пельтц отримав британський Vogue. Наречена була вбрана у розкішну сукню від Valentino.


Фото: Instagram/nicolaannepeltzbeckham

Нагадаємо, на початку березня Девід і Вікторія Бекхем ініціювали збір коштів для українських мам та їх дітей та звернулися із проханням підтримати Україну. Також Девід Бекхем передавав доступ до своєї сторінки в соціальній мережі Instagram лікарці Ірині з Харківського перинатального центру, щоб показати всьому світу, як лікарі допомагають породіллям та приймають пологи у бомбосховищах. Таким чином на свою мільйонну аудиторію Девід показав, що відбувається з мирними жителями у самісінькому центрі великого міста під постійним бомбардуванням російських військ.

Більше новин