Девід та Вікторія Бекхеми допомагають українським матерям та дітям: ініціювали збір коштів

Девід та Вікторія Бекхеми ініціювали збір коштів для жінок та дітей України
gettyimages.com

Подружжя Девід та Вікторія Бекхеми ініціювали збір коштів для українських мам та їх дітей.

Поділитися:

Девід та Вікторія Бекхеми сьогодні, 8 березня, у Міжнародний жіночий день, ініціювали збір коштів через фонд UNICEF, щоб допомогти українським дітям та їхнім матерям. Сама пара вже переказала гроші й просить зробити те саме, у кого є ця можливість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як допомогти дитині впоратися зі стресом під час війни: поради від дитячої психологині Світлани Ройз

Це вже сьомий фонд для UNICEF, який створюється за підтримки футболіста Девіда Бекхема. Він розповів, що створив його, аби надати допомогу матерям України у забезпеченні добробуту їхніх дітей, включаючи закупку медичних товарів та відправлення їх у безпечні місця:

Матері змушені тікати разом з дітьми. Сім'ї роз'єднані. Дітей забирають з ліжок, щоб стати біженцями. Оскільки конфлікт в Україні триває другий тиждень, потреби сімей загострюються, а 7,5 мільйонів дітей зараз під загрозою. Будь ласка, приєднайтеся до мене в підтримці UNICEF у його життєво важливій роботі й дайте все, що можете. Дякую.

 Мінімальна сума пожертвування — 64 євро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світові зірки за Україну: Леонардо Ді Капріо та Джоан Роулінг пожертвували мільйони доларів на допомогу українському народу

Дружина Девіда, акторка та співачка Вікторія Бекхем, теж вирішила підтримати жінок і дітей України, які зараз найбільше потребують допомоги та у Stories свого інстаграм-акаунту поділилася організаціями, які надають важливу допомогу та підтримку постраждалим. А саме вона зазначила такі фонди, як:

  • Urgent Action Fund
  • Global Fund for Women
  • CARE
  • Disasters emergency committee.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Новини по темі