Що принц Гаррі подарував Меган Маркл на Різдво

І чому такий подарунок не сподобався королеві.

Плітки навколо королівської родини не вщухають. Цього разу інсайдери повідомили цікаву новину про те, що принц Гаррі подарував своїй вагітній дружині Меган Маркл на Різдво. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мішель Обама дала поради Меган Маркл, як звикнути до життя в королівській родині

За інформацією видання Radar Online, Гаррі планував зробити особливий подарунок дружині - каблучку з трьома каменями, які б символізували їхню сім'ю з майбутньою дитиною. Однак така ідея подарунку не сподобалася Її Величності Єлизаветі ІІ. Королівський ювелір пояснив принцу, що за правилами каблучку можна дарувати на ювілей, і ні з якого іншого приводу.

Королева нагадала своєму онукові, що він повинен продовжувати традиції і припинити задовольняти потреби і вимоги своєї дружини, - повідомляють інсайдери. 

Нагадуємо, що нещодавно Гаррі був готовим порушити ще одну королівську традицію заради Меган. Вже більше 20 років принц Гаррі бере участь у традиційному різдвяному полюванні в Сандрінгемі. Однак Меган, яка являється захисником прав тварин, переконувала чоловіка не брати участь у змаганнях. Зрештою, герцог та герцогиня Сассекські з'явилися на полюванні разом із принцом Чарльзом. Ймовірно, на їхнє рішення знову вплинула королева. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як королівська родина відреагувала на вагітність Меган Маркл

Фото: gettyimages.com

Більше новин