Як королівська родина відреагувала на вагітність Меган Маркл

Вагітність Меган Маркл: Реакція королівської родини
Фото: GettyImages, @kensingtonroyal

Та що герцогиня говорить про свою першу вагітність.

Поділитися:

Наразі однією з найбільш обговорюваних у світі тем є вагітність герцогині Меган Маркл. Невдовзі вона та принц Гаррі вперше стануть батьками.

Сама Меган зізналася, що вагітність нагадує їй джетлаг. Наприклад, герцогиня прокинулася о 4:30 ранку і не змогла заснути, тому почала займатися йогою у своїй кімнаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють наймиліші знімки принца Гаррі та Меган Маркл

Принц Гаррі не приховує свою радість від того, що невдовзі вперше стане татом. Під час візиту до Австралії, він зауважив: «Ми щиро не могли придумати кращого місця, щоб оголосити... про нашого майбутнього малюка, будь-то хлопчик чи дівчинка. Тому дуже дякуємо вам всім, що поділяєте цю радість із нами». Пізніше до його слів приєдналася Меган, зазначивши: «Ми готові вступити до клубу!».

Прес-секретар королівської сім'ї розповів, що королева Єлизавета II «в захваті від цієї новини».

Батько Гаррі, принц Чарльз, також щасливий, що стане дідусем учетверте. Коли один із журналістів запитав, чи піднімав він тост за майбутнього первістка Гаррі та Меган, Чарльз відповів, що робив це неодноразово.

До того ж у заяві Кенсингтонського палацу сказано, що мати Меган Маркл «дуже щаслива» новинам про вагітність дочки і «чекає з нетерпінням зустрічі з першим онуком».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл показала вагітний животик

Новини по темі