Мішель Обама дала поради Меган Маркл, як звикнути до життя в королівській родині

Мішель Обама підтримала Меган Маркл
Elle December 2018

Дружина екс-президента США розповіла, що б порадила герцогині Сассекській при зустрічі.

Поділитися:

Дружина 44-го президента Сполучених Штатів Мішель Обама прикрасила обкладинку глянцю Good Housekeeping. В ексклюзивному інтерв'ю для видання Мішель зізналася, яку пораду дала б Меган Маркл при зустрічі. Дружина Барака Обами вважає, що Меган не варто поспішати втілювати у життя великі плани:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вічно молода: Мішель Обама вразила стильною фотосесією

Як і я, Меган, ймовірно, ніколи не мріяла, що у неї буде таке життя. Тиск, який ви відчуваєте в такій ситуації - від себе і від інших - іноді може бути дуже великим. Тому моя найбільша порада - дати собі час і не поспішати що-небудь робити.

Мішель Обама пригадала свої перші місяці у Білому домі. 

«Перші декілька місяців в Білому домі я, в основному, хвилювалася про своїх дочок, намагалася переконатися, що у них все добре в новій школі, що вони завели нових друзів. І тільки потім я почала займатися більш амбітними проектами. Я думаю, що робити так - це нормально. Навіть добре», - прокоментувала Мішель. 

Фото: Elle December 2018

Крім того, Мішель порадила герцогині Сассекській братися за благодійні проекти, які будуть їй близькими до душі: 

«Існує так багато можливостей творити добро, маючи таку платформу. Я вважаю, Меган може максимізувати свій вплив на інших, а також власне щастя, якщо вона буде робити щось, що резонує з її особистістю».

Фото: gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл планує народжувати вдома

Новини по темі