Соломія Вітвіцька та Єгор Гордєєв висловили співчуття та підтримку постраждалим від російських обстрілів

Соломія Вітвіцька та Єгор Гордєєв записали відеозвернення, у якому висловлюють підтримку та закликають українців підтримувати один одного

Українці з болем та злістю відреагували на черговий акт тероризму з боку ворога. Ведуча ТСН на 1+1 Марафон Соломія Вітвіцька та ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв висловили співчуття у зв’язку з трагічними подіями останніх днів та звертаються до українців з закликом підтримувати одне одного у цей непростий час.

«Це моє рідне місто. Я провела три концерти у дитячих закладах і розумію, що сьогодні серед пацієнтів будуть і поранені діти. Мер Львова написав про Ярослава, який втратив дружину і трьох доньок. Не можу собі навіть уявити, що відчуває Ярослав, але хочеться підтримати. Хочеться ще більше гуртуватися. Ще більше донатити і наближати перемогу! Всі наші думки зараз з львів'янами, криворижанами, харків'янами. З тими, хто зараз потерпає, хто вчергове пережив жахливу атаку», — зазначила Соломія Вітвіцька.

«Коли важко дуже-дуже, як зараз, я намагаюся в голові придумувати історії, речі, такі дуже тонкі нитки, які роблять нас сильнішими та об'єднують. І вони є, тому що горе, біда, російська ракета — об'єднує різних людей. Харків, Львів, Кривий Ріг, Дніпро, Херсон. Ми можемо сперечатися, бути геть різними, читати навіть різні книжки, але це горе дає нам можливість зрозуміти, що нам є про що говорити, що ми чуємо один одного. І ця війна нам дала це розуміння. Давайте крізь це розуміння йти далі, знаходити сили і розуміти, що ми можемо крізь це знання, це відчуття конвертувати не на війні, а після війни і розбудувати державу. Якось так мене це тримає. Я хочу, щоб і вас це тримало», — додав Єгор Гордєєв.

Нагадаємо, в ніч на 4 вересня Росія вкотре атакувала українські міста кралиатими ракетами та шахедами, зокрема постраждав Львів. Там пошкоджені півсотні багатоквартирних та приватних будинків, навчальні та медичні заклади. Загинуло 7 осіб, серед них – троє дітей. 53 людини поранено. Під час масованої російської атаки загинула майже вся родина — росія вбила матір та трьох доньок, вижив лише батько. У Кривому Розі окупанти влучили по готелю. Постраждали щонайменше 5 людей, серед них 10-річна дитина. Будівля готелю частково зруйнована, пошкоджені житлові будинки, навчальні заклади, магазини та аптека.

Більше новин