Соломія Вітвіцька та Єгор Гордєєв висловили співчуття та підтримку постраждалим від російських обстрілів

Соломія Вітвіцька та Єгор Гордєєв висловили підтримку постраждалим від російських обстрілів

Соломія Вітвіцька та Єгор Гордєєв записали відеозвернення, у якому висловлюють підтримку та закликають українців підтримувати один одного

Поділитися:

Українці з болем та злістю відреагували на черговий акт тероризму з боку ворога. Ведуча ТСН на 1+1 Марафон Соломія Вітвіцька та ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв висловили співчуття у зв’язку з трагічними подіями останніх днів та звертаються до українців з закликом підтримувати одне одного у цей непростий час.

«Це моє рідне місто. Я провела три концерти у дитячих закладах і розумію, що сьогодні серед пацієнтів будуть і поранені діти. Мер Львова написав про Ярослава, який втратив дружину і трьох доньок. Не можу собі навіть уявити, що відчуває Ярослав, але хочеться підтримати. Хочеться ще більше гуртуватися. Ще більше донатити і наближати перемогу! Всі наші думки зараз з львів'янами, криворижанами, харків'янами. З тими, хто зараз потерпає, хто вчергове пережив жахливу атаку», — зазначила Соломія Вітвіцька.

«Коли важко дуже-дуже, як зараз, я намагаюся в голові придумувати історії, речі, такі дуже тонкі нитки, які роблять нас сильнішими та об'єднують. І вони є, тому що горе, біда, російська ракета — об'єднує різних людей. Харків, Львів, Кривий Ріг, Дніпро, Херсон. Ми можемо сперечатися, бути геть різними, читати навіть різні книжки, але це горе дає нам можливість зрозуміти, що нам є про що говорити, що ми чуємо один одного. І ця війна нам дала це розуміння. Давайте крізь це розуміння йти далі, знаходити сили і розуміти, що ми можемо крізь це знання, це відчуття конвертувати не на війні, а після війни і розбудувати державу. Якось так мене це тримає. Я хочу, щоб і вас це тримало», — додав Єгор Гордєєв.

Нагадаємо, в ніч на 4 вересня Росія вкотре атакувала українські міста кралиатими ракетами та шахедами, зокрема постраждав Львів. Там пошкоджені півсотні багатоквартирних та приватних будинків, навчальні та медичні заклади. Загинуло 7 осіб, серед них – троє дітей. 53 людини поранено. Під час масованої російської атаки загинула майже вся родина — росія вбила матір та трьох доньок, вижив лише батько. У Кривому Розі окупанти влучили по готелю. Постраждали щонайменше 5 людей, серед них 10-річна дитина. Будівля готелю частково зруйнована, пошкоджені житлові будинки, навчальні заклади, магазини та аптека.

Новини по темі