Не зміг стримати сліз: Соломія Вітвіцька зворушила Мережу кадрами зі святкування 70-річчя батька

Соломія Вітвіцька зворушила Мережу кадрами зі святкування 70-річчя батька, який несподівано дізнався про майбутнє поповнення

Ведуча ТСН та 1+1 Марафон Соломія Вітвицька показала, який сюрприз разом із братом та його дружиною влаштувала для батька, якому виповнилося 70 років.

У день святкування дня народження отця В'ячеслава Вітвіцька приїхала до нього разом із братом Северином та його дружиною Еммою, які влаштували сюрприз для іменинника та повідомили радісні новини про майбутнє поповнення у родині. Батько ведучої зворушив своєю реакцією – він не зміг стримати сліз.

«Ювілей! 70 років – це привід зібратись разом! Це такі цінні моменти! Тато ще не знав, що скоро стане дідусем. Северин з Еммою вирішили саме до ювілею приберегти новину», - поділилася Вітвіцька.

solomiyavitvitska/Instagram
solomiyavitvitska/Instagram
solomiyavitvitska/Instagram
solomiyavitvitska/Instagram

Ведуча також показала, як її тато стрибає на батуті.

«Ви вірите, що цьому хлопцеві – 70? Можу сказати, що у нас із братом точно хороша генетика», - зазначила Вітвіцька.

До привітань доєднався і коханий ведучої, військовий Олексій Ситайло. Він вийшов на зв'язок із Вітвіцькою та її батьком по відеозв'язку з фронту, щоб привітати тестя з ювілеєм.

solomiyavitvitska/Instagram
solomiyavitvitska/Instagram

Раніше ведуча повідомила, що її коханий вирушив на Курахівський напрямок і показала фото з ним, зроблене під час прощання на київському вокзалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Шукаємо можливості побачитися»: Соломія Вітвіцька показала зворушливе фото з коханим-військовим

Більше новин