«Сльози, переживання, втома»: Соломія Вітвицька показала нове фото з коханим-військовим та розповіла, як переживає розлуку з ним

Соломія Вітвицька показала фото з київського вокзалу з коханим-військовим і написала щемливий допис про розлуку з ним
solomiyavitvitska/Instagram

Соломія Вітвицька показала фото з київського вокзалу з коханим-військовим і написала щемливий допис про розлуку з ним

Поділитися:

Ведуча ТСН та 1+1 Марафон Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото зі своїм коханим, військовим Олексієм Сітайлом, який служить у ЗСУ.

На своїй сторінці в Instagram ведуча повідомила, що коханий вирушив на Курахівський напрямок і показала фото з ним, зроблене під час прощання на київському вокзалі.

У щемливому дописі Вітвіцька також зізналася, що важко переживає розлуку з коханим.

«Розлука та невизначеність – нині це стани, в котрих перебуваємо практично ми усі. І особливо це стосується тих, хто чекає близьких людей з фронту. Так, нині є мобільні телефони, старлінки та відеозвʼязок… Але, знову таки, ми всі перебуваємо у певній віртуальній реальності – коли живеш від дзвінка до дзвінка… Від зустрічі до зустрічі… Наче відкладаючи справжнє життя. На після перемоги», - написала вона.

Соломія Вітвіцька

Вітвіцька розповіла, що «гіпнотизує» надіслані коханому повідомлення, щоби побачити, що вони прочитані.

«Звісно ж, я хвилююся. І я завжди «гіпнотизую» мої відправлені повідомлення, щоб там зʼявилися дві галочки, тобто, СМС дісталося адресата… Щоразу, коли проводжаю, не знаю, коли ми зустрінемось знову… Знаю, що так само живуть сотні тисяч українок. Сльози, переживання, розпач, втома, знову сльози, і так по колу… Людині потрібна людина», - додала ведуча.

Раніше в інтерв'ю сайту 1+1 Вітвіцька зізналася, що коханий також підтримує її з фронту та навіть дарує їй квіти, перебуваючи на передовій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відстань ще більше дає зрозуміти, наскільки ми дорогі одне одному", — Соломія Вітвіцька поділилася романтичним фото з бойфрендом-військовим

Новини по темі